Öne Çıkanlar çin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu diyarbakır istanbul Dantel İsrail terörist almanya türkiye cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı Alexandra Frantti

Başbakan Yıldırım: OHAL Devlet Mekanizmalarının Düzenli Ve Hızlı İşleyişine Yöneliktir

Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu'nun Olağanüstü Hal kararına ilişkin, "Alınan bu karar halkımızın gündelik hayatına yönelik değil, devletin mekanizmalarının düzenli ve hızlı işleyişine yöneliktir." ifadesini kullandı.
Başbakan Yıldırım, resmi Twitter hesabından, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan olağanüstü hal kararına ilişkin değerlendirmede bulundu.
Yıldırım, mesajında, "Alınan bu karar halkımızın gündelik hayatına yönelik olmayıp, devletin mekanizmalarının düzenli ve hızlı işleyişine yöneliktir. Meydanlara inin, meydanı bırakmayın. Çağrımıza verilen cevap darbenin önlenmesinde en büyük gücümüz olmuştur." görüşüne yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.