Öne Çıkanlar ırak pkk fetö CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi spk Şahinbey Millet Camisi ve Külliyesi Sosyal Medya Detoksu Indie rock Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ICBC)

Başbakanlık'tan Merkel Açıklaması

Başbakanlık Almanya Başbakanı Angela Merkel'in yarınki Türkiye ziyaretine ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Başbakanlık açıklamasında, "Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Dr. Angela Merkel, Sayın Başbakanımızın davetine icabetle, 2 Şubat 2017 tarihinde Ankara’ya bir çalışma ziyareti gerçekleştirecektir. Şansölye Merkel’in ziyareti vesilesiyle yapılacak görüşmelerde, Türkiye-Almanya ikili ilişkileri ve işbirliği, terörizmle mücadele, göç, Kıbrıs çözüm süreci ve Türkiye-AB ilişkilerinin yanısıra, iki ülkenin ortak gündemindeki uluslararası ve bölgesel konuların ele alınması öngörülmektedir" denildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.