Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak suriye Koronavirüs Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk vodafone CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan hatay dsp Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yılbaşı sıla

Batı Parçalı Bulutlu, Doğu Açık

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Marmara ve Ege bölgeleri ile akşam saatlerinden itibaren Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Yağışlar akşam ve gece saatlerinde İstanbul, Yalova, Bursa, Balıkesir, Uşak, Denizli, Muğla, Antalya, Isparta ve Burdur ile Aydın çevreleri ile Manisa ve İzmir’in doğusunda kuvvetli olacak. Ege ve Akdeniz ile İç Anadolu'nun güney ve doğusunda toz taşınımı bekleniyor.

Hava sıcaklığı batı bölgelerde yağışla birlikte 2- 6 derece azalacak, diğer yerlerde 1-3 derece artacak. Rüzgar ise güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun güney ve doğusunda kuvvetli esecek.

-KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI-

Yağışlar bugün akşam saatlerinden itibaren ve gece saatlerinde İstanbul, Bursa, Balıkesir, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Kütahya, Isparta, Burdur ve Antalya çevrelerinde kuvvetli olacak. Vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

-TOZ TAŞINIMI UYARISI-

Kuzey Afrika üzerinden kuvvetli güneyli rüzgarla birlikte Ege ve Akdeniz ile İç Anadolu'nun güney ve doğusunda toz taşınımı bekleniyor. Vatandaşların hava kalitesinde azalama, görüş mesafesinde düşme gibi yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı çok bulutlu, bölgenin doğusu ve Balıkesir çevreleri ile öğle saatlerinden sonra bölge geneli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı çok bulutlu, Manisa ve Kütahya'nın kuzey ve batısı, Uşak'ın batısı, İzmir ve Aydın'ın iç kesimleri ile öğle saatlerinden sonra bölge geneli yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı, zamanla batısı çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Isparta, Burdur ve Antalya'nın batı çevreleri, gece Batı Akdeniz bölümü sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu, batısı parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir, akşam ve gece saatlerinde bölgenin kuzeybatısı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu ve Düzce, akşam ve gece saatlerinde Sinop dışında bölge geneli yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla Orta Karadeniz bölümü parçalı bulutlu geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde doğusunda yer yer sis ve pus bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

ANKARA: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (22)

İSTANBUL: Parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; akşam ve gece saatlerinde il genelinde kuvvetli olması bekleniyor. (16)

İZMİR: Parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların akşam saatlerinde doğusunda yer yer kuvvetli olması bekleniyor.(19)

ADANA: Parçalı bulutlu. (26)

ANTALYA: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren batısı, gece il geneli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların gece saatlerinde il genelinde kuvvetli olması bekleniyor. (22)

SAMSUN: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu.(23)

ERZURUM: Az bulutlu ve açık. (11)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(21)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.