Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist dsp Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Nevruz suriye Settar Tanrıöğen taburcu oldu mu SEBA Netsia

Bayburt Merkezli 8 İlde Silah Kaçakçılığı Operasyonu

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğünün organizesinde 8 ilde operasyon düzenlendi.

8 ilde yapılan operasyonlarda 39 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, silah ve mühimmat kaçakçılığıyla mücadele kapsamında 4 aydır projeli bir çalışma sürdürüldüğü belirtildi.

Bu kapsamda Bayburt Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla Bayburt başta olmak üzere Konya, Gümüşhane, Erzurum, İstanbul, Giresun, Trabzon ve Ankara'da 35 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendiği ve 39 kişinin yakalandığı bildirildi.

Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için suçlularla mücadelenin devam edeceği vurgulandı.

Yapılan operasyonlarda ele geçirilen malzemeler:

23 ruhsatsız silah, 26 şarjör, 374 çeşitli ebatlarda mermi, 11 ruhsatsız tüfek, 180 av tüfeği fişeği, 5 tadilat amaçlı bulundurulduğu değerlendirilen kurusıkı silah, 18 mermi çekirdeği, 3 bıçak, tarihi eser olduğu değerlendirilen 2 Arapça kitabe, 2 silah gövdesi, birer silah sürgüsü, silah dürbünü, muşta ve sahte kimlik, çok sayıda silah yapımı, tadilatı ve tamiratında kullanılan yay, silah horozu, iğne ele geçirilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.