CHP’den Yarınki Miting İçin Çağrı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, sivil toplum örgütleri ve meslek odaları başkanlarına bir mektup yazarak, yarın İzmir Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştirilecek miting için çağrı yaptı.

Budak, aralarında TOBB, TÜRMOB, TMMOB, TTB, TEB, ticaret ve sanayi odaları, TESK’in de bulunduğu sivil toplum örgütleri ile meslek odaları başkanlarına davet mektubu gönderdi. Budak, mektubunda şöyle dedi:

“CHP olarak ayırım yapmaksızın tüm yurttaşlarımızın eşit, özgür ve huzur içinde yaşadığı bir Türkiye hedefiyle düzenlediğimiz ‘Cumhuriyet ve Demokrasi’ buluşmasının ikincisini, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 4 Ağustos 2016 Perşembe günü saat 19.30’daİzmir/Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştireceğiz. Gündoğdu Meydanı’ndaki buluşmaya katılımınız ve katkınız, cunta, darbe ve dikta girişimlerine karşı, hukuk, demokrasi ve özgürlük isteyenlerin gücüne güç katacak, geleceğe daha güvenle bakmamızı sağlayacaktır. Cumhuriyetimiz ve demokrasimiz için Gündoğdu Meydanı’nda buluşmayı diliyoruz.” 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.