Coca-Cola Azerbaycan Genel Müdürü Becel Hayatını Kaybetti

Coca-Cola, Azerbaycan Genel Müdürü Cem Becel geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

1990 yılından bu yana Coca-Cola’da çalışmakta olan Becel, kariyeri boyunca Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Ürdün ve Azerbaycan’da farklı yöneticilik rolleri üstlendi. Becel son olarak 2014 yılında atandığı Coca-Cola İçecek Azerbaycan Genel Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

Cem Becel’in Profesyonel basketbol geçmişi aynı zamanda dalış eğitmenliği yapan ve motosiklete olan tutkusuyla tanıdığımız 46 yaşındaki Cem Becel aynı zamanda bir arama kurtarma profesyoneliydi.

Sosyal sorumluluk projelerine karşı hassas yaklaşımı olan Becel, özellikle çevrenin korunması, kadınların ve gençlerin desteklenmesi amaçlı projelerde bireysel olarak yer alırdı.

Cem Becel’in Cenazesi 4 Şubat Perşembe günü, Ataköy 5. Kısım Camii’nde kılınacak ikindi namazını takiben son yolculuğuna uğurlanacaktır.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.