Öne Çıkanlar ankara chp deprem tsk diyarbakır konya ırak sgk bodrum pkk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank cumhurbaşkanı erdoğan

Cumhurbaşkanı Ali Karaalioğlu'nun Cenaze Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazeteci Mustafa Karaalioğlu’nun babası Ali Karaalioğlu’nun cenaze törenine katıldı.

Dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ali Karaalioğlu’nun Marmara İlahiyat Fakültesi Camii’nde düzenlenen cenaze töreninde; cenaze yakınlarının yanı sıra, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve bazı milletvekilleri ile siyaset ve medya dünyasından çok sayıda kişi de  katıldı.

Cuma namazından sonra kılınan cenaze namazında saf tutan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazeteci Mustafa Karaalioğlu ve merhumun diğer aile üyeleri ile de görüşerek taziye dileklerini iletti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.