Öne Çıkanlar Covid19 Kovid19 ANTALYA Entübe Sayısı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ağır hasta sayısı Entube hasta sayısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Sağlık Bakanı Fahrettin Koca istanbul COVID19 aşısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 Mayıs'ta Kuveyt'e Gidecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 Mayıs 2017 tarihinde Kuveyt’i ziyaret edecek. Ziyarette bir Türk firmasının tek başına yurtdışında kazandığı en büyük ihale olan Kuveyt Uluslararası Havalimanı Yeni Ana Yolcu Terminali'nin temel atma törenine katılacak.

Cumhurbaşkanlığı basın merkezinden yapılan açıklamada; "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mayıs 2017 tarihinde Kuveyt’i ziyaret edeceği, Ziyarette bir Türk firmasının tek başına yurtdışında kazandığı en büyük ihale olan Kuveyt Uluslararası Havalimanı Yeni Ana Yolcu Terminali'nin temel atma törenine katılacağı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu vesileyle Kuveyt Emiri Şeyh Sabah El Ahmed El Cabir El Sabah’la başbaşa ve heyetlerarası görüşmeler gerçekleştirecektir. Yapılacak görüşmelerde Kuveyt’le ikili ilişkilerin yanısıra bölgesel ve uluslararası meseleler ele alınacaktır. Sözkonusu ziyaret, hâlihazırda mükemmel ilişkilere sahip olduğumuz Kuveyt’le işbirliğimizin derinleştirilmesine katkı sağlayacaktır." denildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.