Öne Çıkanlar türkiye gündem özel meme kanseri burgan bank kınama ihracat TarımGFE Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi Metina cumhuriyet halk partisi ab zirvesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’i kabul etti.

Görüşmede, Rusya-Ukrayna savaşı, Yunanistan’ın mütecaviz eylemleri ve Türkiye-İsveç-Finlandiya arasındaki üçlü muhtıra ele alındı.

Yunanistan’ın mütecaviz eylemlerine değinilen görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgede gerginliği artıranın Türkiye olmadığını, Yunanistan’ın aklıselimle davranmaya ve diyaloga yönlendirilmesinin faydalı olacağını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-İsveç-Finlandiya üçlü muhtırasına ilişkin onay sürecinin hızını ve ne zaman nihayetleneceğini bu ülkelerce atılacak adımların belirleyeceğini kaydetti.

Kabulde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile NATO Genel Sekreteri Stoltenberg 'in eşi Ingrid Schulerud de hazır bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.