Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk suriye CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan dsp Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yılbaşı tüketici güven endeksi hatay terörist Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Basketbol Federasyonu Heyetini Kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Basketbol Federasyonu(TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBF Başkanı Türkoğlu ve beraberindeki heyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti. Basına kapalı olarak gerçekleşen kabul yaklaşık yarım saat sürdü.
TBF Başkanı Türkoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın da hazır bulunduğu kabulde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a üzerinde adının yazılı olduğu 15 numaralı milli takım forması ve basketbol topu armağan etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.