Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak suriye Koronavirüs Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk vodafone CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan hatay dsp Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yılbaşı sıla

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yarın Burkina Faso Cumhurbaşkanı Kabora İle Görüşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabet ile Türkiye'de bulunan Burkina Faso Cumhurbaşkanı Roch Marc Christian Kaboré yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle, Burkina Faso Cumhurbaşkanı Roch Marc Christian Kaboré, 9-11 Nisan 2019 tarihlerinde ülkemize resmi bir ziyaret gerçekleştirmektedir.

Cumhurbaşkanı düzeyinde Burkina Faso’dan Türkiye’ye gerçekleşecek bu ilk ziyaret çerçevesinde, 11 Nisan, Perşembe günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek görüşmelerde, ikili ilişkiler tüm boyutlarıyla gözden geçirilecek, çeşitli alanlarda işbirliğinin geliştirilmesi imkânları ele alınacaktır. G5 Sahil Dönem Başkanı Burkina Faso’yla güncel bölgesel ve uluslararası gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulması da öngörülmektedir." denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.