Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 3 Büyükelçiden Güven Mektubu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk Büyükelçisi Kastriot Robo, Moldova Büyükelçisi Dmitri Croitor ve Brezilya Büyükelçisi Carlos Martins Ceglia’nın güven mektuplarını ayrı ayrı kabul etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Arnavutluk Büyükelçisi Kastriot Robo, Moldova Büyükelçisi Dmitri Croitor ve Brezilya Büyükelçisi Carlos Martins Ceglia'yı ayrı ayrı kabul etti. 

Kabullerde büyükelçiler Erdoğan’a güven mektubu sundu. Güven mektubunu sunan Arnavutluk Büyükelçisi Robo, bu görevinden önce Arnavutluk Dışişleri Bakanlığı’nda Amerika, Asya ve Afrika Dairesi Genel Müdürü olarak görev yaptığını, Moldova Büyükelçisi Croitor, ülkesinde Gagauz Özerk Yeri Başkanı Danışmanı olarak görev yaptığını, Brezilya Büyükelçisi Ceglia, bu görevinden önce ülkesinin Brunei Darussalam’a akredite Malezya Büyükelçisi olarak görev yaptığını bildirdi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.