Öne Çıkanlar Sera terörist çin fibabanka Dantel Beşerî Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan CHPli Çakırözer: Devlet Çiftçinin Derdine Derman Olmalı Ariana Grande Gözcüler filminin yeni posteri Hilmi Deler Avukat Sema Aksoy

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kızılay Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Kızılayı’nın kuruluş yıldönümü münasebetiyle Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık’a kutlama mesajı gönderdi. Erdoğan, Türkiye’yi Kızılay’ı desteklemeye çağırdı.

Türk Kızılayı’nın, tüm insanlar arasında karşılıklı anlayış, dostluk, işbirliği ve kalıcı barışın sağlanmasını esas alan hizmet anlayışıyla gurur kaynağı olduğunu ifade eden Erdoğan, ilkelerinden ödün vermeden, bir asrı aşkın süredir dünyanın her yerinde yardıma muhtaç ve korunmasız durumda olanların yanında olduğunu belirtti. Türk Kızılayı’nın uluslararası görevlerde sergilediği örnek hizmet anlayışıyla ayrıcalıklı ve saygın bir konuma ulaştığını kaydeden Erdoğan, şöyle devam etti:

“Ayrım gözetmeksizin mazlumlara ve mağdurlara tüm zorlu koşullara rağmen şefkat elini uzatan, yaralarını saran ve onlara umut olan Türk Kızılayı, özverili ve etkili bir şekilde yürüttüğü sınır tanımayan faaliyetleriyle ülkemizin yüz akı olmuştur.

Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığım Türk Kızılayı’nın kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm gönüllülerini en kalbi duygularımla selamlıyor, aziz milletimizi bir kez daha bu güzide kuruluşumuzu desteklemeye çağırıyorum.” 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.