Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin kınama bugünün gündemi Metina dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Adalet Bakanı Abdülhamit Gül

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Terörle Mücadelede Dayanışma Mesajı Veren Ülkelere Teşekkür Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen terör saldırısına tepki gösteren, acımızı paylaşan, başsağlığı dileğinde bulunan tüm ülkeler ile uluslararası organizasyonlara şükranlarımı sunuyorum." paylaşımında bulundu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamanın ardından Türkiye ile dayanışma mesajlarını ileten ülkelere ve uluslararası kuruluşlara teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Twitter'dan yaptığı paylaşımda saldırı sonrası Türkiye'ye "geçmiş olsun" dileklerini ve taziye mesajları ileten ülkelere teşekkür etti.

Geçmiş olsun dileklerini ileten ve taziye mesajı gönderen ülkelerin ve uluslararası kuruluşların listesine paylaşımında yer veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen terör saldırısına tepki gösteren, acımızı paylaşan, başsağlığı dileğinde bulunan tüm ülkeler ile uluslararası organizasyonlara şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.