Öne Çıkanlar türkiye galatasaray ihracat çin gündem özeti ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu gündem özel meme kanseri Metina astım burgan bank

Cumhurbaşkanlığı’ndan Gökçek Ve Uğur Açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi’nden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i kabul ettiği ancak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ile görüşmediği belirtildi.

AK Partili belediye başkanlarının istifalarına yönelik tartışmalar devam ederken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in dün sürpriz bir şekilde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne çıkması başkent kulislerini de hareketlendirdi. Erdoğan’ın Gökçek’le görüşmesinin ardından istifası istendiği belirtilirken, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’la da görüştüğü iddia edilmişti. Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi ise Erdoğan’ın dünkü kabullerine ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Bazı basın yayın organlarındaki haberlerde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dünkü kabul ve temaslarıyla ilgili olarak “tamamen hayal ürünü” iddialara yer verildiği belirtilen açıklamada, “Cumhurbaşkanımız, Ankara Büyükşehir Belediyesi Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde dün akşam kabul etmiş ancak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ile herhangi bir görüşmesi olmamıştır” denildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.