Öne Çıkanlar türkiye çin ihracat galatasaray ak parti gündem özel gündem özeti meme kanseri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Metina astım burgan bank

Darbe Şehitleri Kocatepe Camisi'nden Son Yolculuğuna Uğurlandı
Darbe girişiminde gerçekleşen bombardımanda ve  çıkan çatışmalarda hayatını kaybeden polis ve asker sekiz Şehit için Ankara Kocatepe Camii’nde ikindi vaktinde cenaze namazı kılındı.
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin komuta kademesi 15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişiminde bu yan ilk kez birarada görüntülendi.

Cenazeye Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TSK’nın komuta kademesi tam kadro katılırken cenaze namazını yan yana kıldı.Cenaze namazında kocatepe camii avlusu ve cadde ve sokaklar tamamen doldu.Cenaze namazına çok sayıda milletvekili, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve çok sayıda siyasetçi de katıldı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.