Öne Çıkanlar şehit gündem özeti Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Sabri Ülker Vakfı AHEF Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ali babacan MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi şenol güneş mescidi aksa fetö

Davutoğlu Taziye Ziyaretinde Bulundu

Dün yaşanan terör saldırısının ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'a, taziye ziyaretinde bulundu.

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'a taziye ziyaretinin ardından açıklamalarda bulundu.

Başbakan Davutoğlu: "Dün saat 09.30 itibarıyla Haftanin civarında bölücü terör örgütü unsurları ve kamplarına dönük çok etkili ve istihbari bilgilere dayalı kapsamlı bir operasyon yapılmıştır. İstihbari bilgiden kastım şudur, burada bölücü terör örgütünün önemli elebaşlarının da bulunduğu bir anda gerçekleştirilen bir operasyon. Haftanin civarında şu ana kadar da 70 civarında bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi."

Başbakan Davutoğlu: "Dünkü saldırı da doğrudan Türkiye'ye dönük bir saldırıdır. Bunun müsebbibi YPG'dir, bölücü terör örgütü PKK'dır. Dolayısıyla her yerde ve her şartta bunlara karşı gerekli tertibat alınacak. Türkiye'ye dönük hiçbir saldırı şu ana kadar karşılıksız kalmamıştır. Bu karşılığın en etkin şekilde nerede, nasıl olacağı konusunda da yapılacak çalışmalar bizde mahfuzdur."

Başbakan Davutoğlu: "Türkiye'ye meydan okuyanlara meydanı bırakmayız. Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu 27 vatandaşımız ve 1 sivil memurumuzun şehadetine sebep veren bu unsurlar karşısında bu çalışmaları yürütmek üzere ilgili güvenlik birimlerimize gerekli talimatlar verildi."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.