Öne Çıkanlar çin türkiye Dantel İsrail terörist almanya bahçeli diyarbakır istanbul Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cumhurbaşkanı başbakan binali yıldırım

Diyarbakır’da Bir Köy Ve Yedi Mezrada Sokağa Çıkma Yasağı

Diyarbakır’da bir köy ve yedi mezrada sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Şırnak’ta yedi alan özel güvenlik bölgesi olarak belirlendi.

Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, bir köy ve yedi mezrada bugün saat 11.00’den itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Kulp ilçesine bağlı Yaylak Köyü ve Şeyhsalih, Nedrehuş, Mezrasor, Simetok, Dalideri, Akçana ve Derik mezralarında ilan edilen yasağa bölgede yapılacak operasyonlar gerekçe gösterildi.


Şırnak’ın Güçlükonak ilçesindeki yedi alan 25 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında özel güvenlik bölgesi ilan edildi. Şırnak Valiliği’nden yapılan açıklamada özel güvenlik bölgesi olarak belirlenen alanlar, Piştaşiketri Deresi, Badabi Tepeleri, Dulagevr Dere Güneybatısı, Zivi Mağaraları, Cahto Tepe, Kurik Tepe, Soğucak Mahallesi’nin bir kilometre kuzeyi şeklinde sıralandı.


Öte yandan Mardin’in Nusaybin ilçesine bağlı Yavruköy ve İlkadım köylerinde bugün saat 03.00’ten itibaren ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.