Öne Çıkanlar Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Entübe Sayısı Kovid19 ANTALYA istanbul İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ağır hasta sayısı Entube hasta sayısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Sağlık Bakanı Fahrettin Koca COVID19 aşısı

Diyarbakır'da Polise Bombalı Saldırı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Dicle bulvarı üzerinde bir çay bahçesi önünde polis minibüsüne saldırı yapıldı.

Bomba yüklü araçla polis minibüsüne düzenlenen saldırıda 3 kişi öldü. Patlamada, 12'si polis 45 kişi yaralandı. Saldırı saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Saldırı sonrası olay yerinde yaralıların olduğu ve çok sayıda polis ve ambulans ekiplerinin olay yerine yönlendirildi.

 

DİYARBAKIR VALİLİĞİ: SALDIRIDA 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 45 KİŞİ YARALANDI

Diyarbakır Valiliği, Bağlar ilçesinde Batıkent kavşağı mevkiinde meydana gelen saldırıya ilişkin, “3 şahıs hayatını kaybetti, 12 polis 33 sivil vatandaş olmak üzere toplam 45 kişi yaralandı” bilgisini paylaştı.

 

Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, terör örgütü adına bir fabrikaya el koyma suçu nedeniyle göz altına alınan terör örgütü mensubu şahısların doktor raporu almak için hastaneye götürülmeleri esnasında, saat 16.30 dolaylarında, Batıkent kavşağı mevkiinde bomba yüklü araç patlatıldı.

 

Araç içerisinde 9 polis, 7 şüphelinin olduğu belirtilen açıklamada, civarda oturan ve olay esnasında seyahat eden vatandaşların da yaralandığı ifade edildi. Valilik, olayda 12 polis 33 sivil vatandaş olmak üzere toplam 45 kişinin yaralandığını bildirildi. Açıklamaya göre, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 şahıs hayatını kaybetti.

 

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.