Öne Çıkanlar Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Entübe Sayısı Kovid19 ANTALYA istanbul İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ağır hasta sayısı Entube hasta sayısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Sağlık Bakanı Fahrettin Koca COVID19 aşısı

Doğu Karadeniz Ve Akdeniz İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Ardahan, Trabzon’un doğusu, Rize ve Artvin çevrelerinde öğle saatlerinden sonra şiddetli yağış görülecek. Gece saatlerinde ise Adana'nın güney, Hatay'ın kıyı ilçeleri ile Osmaniye çevrelerinde yağışlar kuvvetli olacak.

Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile İstanbul, Çanakkale’nin doğusu, Balıkesir’in kuzeyi, Aydın, Muğla, Uşak, Denizli, Afyonkarahisar, Sinop, Malatya, Gaziantep ve Kilis çevreleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar öğle saatlerinden sonra Ardahan, akşam saatlerinden itibaren Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin çevreleri ile gece saatlerinde Adana'nın güney, Hatay'ın kıyı ilçeleri ile Osmaniye çevrelerinde yerel ve kuvvetli olacak. Yağışların kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlara uyarı yapıldı.

Hava sıcaklığı güney ve iç bölgelerde 2 ile 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Türkiye genelinde sıcaklık mevsim normalleri civarında seyredecek.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU
MARMARA: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, İstanbul, Çanakkale'nin doğusu ile Balıkesir'in kuzey kesimleri yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçecek.
EGE: Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Muğla, Aydın, Denizli, Uşak ve Afyonkarahisar çevreleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
AKDENİZ: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz kıyıları ile öğle saatlerinden sonra bölge geneli yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.
BATI KARADENİZ: Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Sinop çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları ile Doğu Karadeniz yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri ile Malatya çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Gaziantep ve Kilis çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

ANKARA: Parçalı ve az bulutlu. (27)
İSTANBUL: Parçalı yer yer çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak yağışlı. (29)
İZMİR: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu.(32)
ADANA: Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. (33)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (31)
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(26)
ERZURUM: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (25)
ESKİŞEHİR:Parçalı bulutlu, Kütahya' nın güney kesimleri öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere kısa süreli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. (26)
KAYSERİ: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Sivas'ın güney ve doğu ilçelerinin kısa süreli ve hafif olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. (27)
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu.(34

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.