Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk suriye CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan dsp Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yılbaşı tüketici güven endeksi hatay terörist PUBG MOBILE

Doğu'da Sıcaklıklarda Düşüş Bekleniyor

Hava sıcaklığında Doğu kesimlerde 3 ila 6 derece düşüş beklenirken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan araştırmalarda, Türkiye’nin iç ve doğu kesimlerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak yağışlı, İç Ege, Karadeniz'in iç kesimleri, İç ve Doğu Anadolu'nun doğusunda karla karışık yağmur ve yükseklerinde yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

RÜZGAR: Rüzgarın; batı kesimlerde kuzey yönlerden, doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege Kıyıları ve Doğu Akdeniz'de kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

 

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı zamanla çok bulutlu. (11)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde güney ve batı çevreleri hafif yağmurlu. (7)

İZMİR: Parçalı bulutlu. (14)

ADANA: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinde sağanak yağışlı. (21)

ANTALYA: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde sağanak yağışlı. (18)

SAMSUN: Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu.(7)

ERZURUM: Çok bulutlu, yağmur ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı. (10)

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı. (18)

 

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı zamanla çok bulutlu geçecek.

EGE: Parçalı zamanla bölgenin iç kesimleri çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Afyonkarahisar, Denizli, Uşak ve Kütahya çevrelerinin aralıklı yağmurlu, yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölgenin iç ve batı kesimleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Eskişehir ve Konya, akşam ve gece saatlerinde bölgenin güney ve doğusu ile Çankırı ve Eskişehir çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Bolu ve Karabük çevreleri hafif yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmurlu geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları ve Doğu Karadeniz ile Tokat çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu ile gece saatlerinde Gaziantep ve Kilis çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.