Öne Çıkanlar Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Entübe Sayısı Kovid19 ANTALYA istanbul İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ağır hasta sayısı Entube hasta sayısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Sağlık Bakanı Fahrettin Koca COVID19 aşısı

Elazığ Valiliği: 3 Şehit 14’ü Ağır 170 Yaralı

Elazığ Valiliği, bugün saat 09.15’te transit minibüs tipi bombalı bir araçla Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne saldırı olduğunu, bu saldırıda 3 emniyet mensubunun şehit olduğunu, 14’ü ağır 170 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Elazığ Valiliği’nin sitesinde yer alan açıklamaya göre, bugün saat 09.15’te transit minibüs tipi bombalı bir araçla Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne saldırı düzenlendi. Bomba yüklü araç, Emniyet Müdürlüğü’nün çevre duvarının dışında patlatıldı. Saldırı neticesinde, 3 emniyet mensubu şehit oldu, 14’ü ağır 170 kişi de yaralandı. Yaralıların tedavileri Elazığ’daki hastanelerde devam ediyor.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, olayla ilgili soruşturmanın tüm yönleriyle sürdürüldüğü belirtildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.