Öne Çıkanlar türkiye gündem özeti galatasaray ihracat çin bugünün gündemi kınama CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel Metina dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu

Evden Cephane Çıktı

Diyarbakır’da bölücü terör örgütüne yönelik devam eden operasyonlar kapsamında, Sur İlçesi Lalebey Mahallesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca kullanılan bir ev içerisinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince arama yapıldı.

Yapılan aramalarda; 1 adet roketatar silahı, 2 adet rokeatar başlığı, 2 adet roketatar sevk motoru, 3 adet Kaleşnikof marka uzun namlulu silah ve silaha ait 1 adet şarjör, 21 adet Kaleşnikof marka uzun namlulu silaha ait fişek, 1 adet bomba yapımında kullanılan kablo irtibatlı pil bloğu, bomba yapımında kullanıldığı değerlendirilen bir miktar sıvı, 5 adet hücum yeleği ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği’nin açıklamasında, “Konu ile ilgili olarak detaylı araştırmalar devam etmektedir. İlimizde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için yürütülen çalışmalara aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edilecektir” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.