Öne Çıkanlar ankara tsk chp konya diyarbakır deprem sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bodrum ırak pkk cumhurbaşkanı erdoğan

Gaziantep'teki Saldırıda Yaralanan Gelin Besna Akdoğan Taburcu Oldu

Gaziantep'te 50 kişinin yaşamını yitirdiği çok sayıda yaralının olduğu terör saldırısında yaralanarak Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınan gelin Besna Akdoğan taburcu edildi.

Gaziantep'in Merkez Şahinbey ilçesi Akdere Mahallesi'ndeki Nurettin Akdoğan ve Besna Akdoğan'ın kına gecesinde meydana gelen terör saldırısında yaralananların tedavileri hastanelerde sürüyor.

50 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda gelin Besna Akdoğan da hafif yaralanarak Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Hastanenin acil müşahade bölümünde sürekli ağlayan ve bayılan Akdoğan, sağlık durumunun normale dönmesi üzerine taburcu edildi. Besna Akdoğan yakınlarına sarılıp "Düğünümüzü Kana Buladılar" diyerek acısını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.