Öne Çıkanlar türkiye gündem özel meme kanseri burgan bank TarımGFE Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi Metina cumhuriyet halk partisi ab zirvesi kınama ihracat

Gaziantep’teki Asker Zehirlenmelerine İnceleme Başlatıldı

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Gaziantep’teki kışlada askerlerin rahatsızlanmasına ilişkin inceleme ve soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Kışlada at eti skandalının ardından gözler bu kez de Gaziantep’teki birliklerde askerlerin zehirlenme vakalarına çevrildi. Gaziantep’te kışlada gıda zehirlenmesine ilişkin açıklama yapan Milli Savunma Bakanlığı, 106’ncı Topçu Alay Komutanlığı ve 2’inci Zırhlı Tugay Komutan Yardımcılığının (Islahiye) Şehit Üsteğmen Alpay Başaran Kışlasında, gece 01:00’den itibaren sabaha kadar 44 erin rahatsızlanarak revire müracaat ettiğini bildirdi. Rahatsızlanan askerlerin kontrol amaçlı olarak Islahiye Devlet Hastanesine sevkinin gerçekleştirildiğinin belirtildiği açıklamada, askerlerin hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade edildi.

Hastaneye başvuran 44 personelden 40’ının taburcu edildiğinin kaydedildiği açıklamada, Milli Savunma Bakanlığı tarafından olaya ilişkin sürecin yakinen takip edildiği bilgisi verildi. Açıklamada, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli tarafından konuya ilişkin inceleme ve soruşturma başlatıldığı da vurgulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.