Öne Çıkanlar türkiye galatasaray çin ihracat gündem özeti bugünün gündemi kınama dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Metina burgan bank

Gündem-29 Mart 2016 Salı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL'DA

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Washington'a hareket ediyor. (Saat: 11.00) 

TBMM’DE GRUP TOPLANTILARI

-Meclis’te, MHP, AK Parti, HDP ve CHP grupları toplanıyor. Liderler gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. (Saat: 10.30/11.30/12.30/13.30) 

TBMM GENEL KURULU

Meclis Genel Kurulu, İnsan Hakları ve Eşitlik Komisyonu’nun kurulmasına ilişkin tasarının görüşmelerine başlıyor. (Saat: 15.00) 

KOMİSYON TOPLANTISI

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, çeşitli kanunların yer aldığı torba tasarıyı görüşüyor. (Saat: 15.00) 

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK'İN PROGRAMI

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Ankara Sanayi Odası'nın Mart ayı meclis toplantısına katılıyor. (Saat: 11.15) 

BAKAN AVCI’NIN PROGRAMI

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Başkent Öğretmenevi Konferans Salonu’nda, Millî Eğitim Bakanlığı ve TUBİTAK iş birliği ile FATİH Projesi’nde kullanılan etkileşimli tahtalar için geliştirilen Pardus “Etkileşimli Tahta Arayüz Projesi (ETAP)” tanıtım törenine katılıyor. (Saat: 15.00) 

BAKAN IŞIK’IN PROGRAMI

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Başkent Öğretmenevi Konferans Salonu’nda, Millî Eğitim Bakanlığı ve TUBİTAK iş birliği ile FATİH Projesi’nde kullanılan etkileşimli tahtalar için geliştirilen Pardus “Etkileşimli Tahta Arayüz Projesi (ETAP)” tanıtım törenine katılıyor. (Saat: 15.00) 

BAKAN SOYLU'NUN PROGRAMI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlık Binası Erdoğan Özen Konferans Salonu'nda, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Yüksek Danışma Kurulu toplantısına ve Sheraton Hotel'de Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) geleneksel toplantısına katılıyor. (Saat: 10.00/19.30) 

BAKAN YILMAZ MARDİN’DE

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, DİKA “Ajans ve Devlet Destekleri Toplantısı”na katılıyor, Sivil Toplum Kuruluşları ile toplantı düzenliyor, partisinin il başkanlığını ziyaret ediyor ve Mardin Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ediyor. (Saat: 11.00/14.00/16.15/17.15) 

BAKAN BOZKIR SLOVENYA’DA

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Cumhurbaşkanı Borut Pahor, Başbakan Miro Cerar ve Ulusal Meclis Başkanı Milan Brglez tarafından kabul ediliyor.

Bakan Bozkır, Dışişleri Bakanı Karl Erjavec ile çalışma yemeğinde bir araya geliyor ve ardından ortak basın toplantısı düzenliyor.

Bakan Bozkır, Slovenya Ulusal Meclisi AB İşleri Komisyonu ve Dış Politika Komisyonu Başkan ve üyeleri ile bir araya geliyor, Slovenya Dışişleri Bakanlığı AB konularından sorumlu Devlet Sekreteri Büyükelçi Dragoljuba Bencina ile görüşüyor. 

SURİYE GELİŞMELERİ

Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor. 

CANLI HAYVAN VE HAYVANSAL ÜRÜN FİYATLARI VE ÜRETİM DEĞERİ İSTATİSTİKLERİ

TÜİK, 2015 yılı Canlı Hayvan ve Hayvansal Ürün Fiyatları ve Üretim Değeri İstatistiklerini açıklıyor. (Saat: 10.00) 

GİRİŞ-ÇIKIŞ YAPAN YABANCI VE VATANDAŞLAR

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Şubat ayı Giriş-Çıkış Yapan Yabancı ve Vatandaşları açıklıyor. (Saat: 11.00) 

ASO MECLİS TOPLANTISI

Ankara Sanayi Odası Mart ayı Meclis toplantısını yarın yapıyor. Toplantıya Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek de katılıyor.  (Saat:11.00)

SPOR

A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında deplasmanda Avusturya ile karşı karşıya gelecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.