Öne Çıkanlar Nevruz Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici kayserideki tecavüz davası fetö Sosyal Güvenlik Kurumu Settar Tanrıöğen taburcu oldu mu kati piri doğal kan yerine kullanılabilecek yapay kan türk öğrenciler çin

Gündemde Bugün-13 Şubat 2017 Pazartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bahreyn’de, Bahreyn Başbakanı Khalifa bin Salman Al Halife ile Bahreyn Veliaht Prensi Salman bin Hamad Al Halife’yi kabul edecek, Uluslararası Barış Enstitüsü Ortadoğu ve Kuzey Afrika Ofisi tarafından düzenlenecek konferansta katılımcılara hitap edecek,  Bahreyn Başbakanı Khalifa bin Salman Al Halife tarafından onuruna verilecek öğle yemeğine katılacak olan Erdoğan, daha sonra Bahreyn El-Fetih Camii ile Kur’an Müzesi’ni ziyaret edecek ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Kralı Hamad bin İsa Al Halife ile baş başa görüşme gerçekleştirecek.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde Bakanlar Kurulu toplantısına başkanlık ediyor. (Saat: 11.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00)
 
TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, HDP Grup Başkanvekili Filiz Kerestecioğlu, Bağımsız Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:11.30-13.00-14.00)

EKONOMİ
-TÜİK, 2016 Aralık ayına ilişkin, süt ve süt ürünleri üretimi ile kümes hayvancılığı üretimi verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, Kahire temasları kapsamında Mısırlı mevkidaşı Abdulfettah Sisi ile bir araya gelecek.

 
SPOR
-Spor Toto Süper Lig'de 20. Hafta kapanış maçında Gaziantepspor ile Adanaspor karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)
-
Erzurum'da düzenlenen 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nde yarışmalar başlayacak.
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 18. hafta Gaziantep Basketbol-Darüşşafaka Doğuş, Banvit-Galatasaray Odeabank müsabakalarıyla tamamlanacak.
(Saat:18.00-20.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.