Öne Çıkanlar ankara chp deprem tsk diyarbakır konya ırak sgk bodrum pkk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank cumhurbaşkanı erdoğan

Gündemde Bugün - 15 Nisan 2016 Cuma

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL'DA

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde, İslam İşbirliği Teşkilatı 13. Zirvesi'ne katılıyor ve İİT Genel Sekreteri ile ortak basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 09.30/14.30)

-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mabeyn Köşkü'nde, Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani, Brunei Sultanı Haji Hassanal Bolkiah, Lübnan Başbakanı Tamam Salam, Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Fayez Serraj ve KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile görüşüyor. (Saat: 16.00/17.00/17.45/18.30/19.15)

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU İSTANBUL'DA

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Kongre Merkezi'nde Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani ile bir araya gelecek 

 

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU RİZE'DE

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon’dan karayoluyla Rize’ye geçiyor ve Zihni Derin Çay Fabrikası, Fındıklı, Ardeşen, Pazar ve Çayeli ilçelerini ziyaret ediyor.

 

HDP MYK TOPLANTISI

-MHP Merkez Yürütme Kurulu, Eş Genel Başkanlar Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ başkanlığında toplanıyor. (Saat: 10.00)

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'NİN PROGRAMI

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Merkez Yönetim Kurulu ve il başkanları toplantısına katılıyor. (Saat: 15.00)

 

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ İSTANBUL'DA

-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda, "Kutlu Doğum" programına katılıyor. (Saat: 20.00)

 

BAŞBAKAN YARDIMCISI AKDOĞAN İSTANBUL'DA

-Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Üsküdar Kartalbaba Camisi'nin açılışını gerçekleştiriyor. (Saat: 12.00)

 

KOMİSYON TOPLANTISI

-TBMM Adalet Alt Komisyonu’nda, Bilirkişilik Kanunu Tasarısı görüşülüyor. (Saat:10.30)

 

BAKAN ÜNAL ANTALYA'DA

-Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, EXPO 2016 Sergi Alanı'nı, partisinin il başkanlığını ve büyükşehir belediye başkanlığını ziyaret ediyor, Antalyalı Sanatçılar Resim Sergisi'nin açılışına katılıyor, turizm sektörü temsilcileriyle bir araya geliyor. (Saat: 09.00-18.00)

 

BAKAN MÜEZZİNOĞLU BURSA'DA

-Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çeşitli programlara katılıyor. (Saat: 10.00-16.00)   

 

BAKAN AVCI SAKARYA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Nabi Acı, Dünya Uygarlığı İçinde Türk Uygarlığı Dil/ Tarih Meseleleri Kurultay Dil Çalıştayı'na katılıyor. (Saat: 17.00)

 

BAKAN AĞBAL'IN PROGRAMI

-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Makro Ekonomik Gelişmeler ve 2016 Yılı Ocak-Mart dönemi Merkezi Yönetim Bütçe Gerçekleşmeleri konulu basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.00)

 

BAKAN TÜFENKCİ'NİN PROGRAMI

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 2015/2 B Grubu kadroları açıktan atama kurasına katılıyor. (Saat: 10.30)

 

BAKAN IŞIK KOCAELİVE DÜZCE'DE

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'nde, Gençlik Çalıştayı açılışına, Düzce'de, toplu açılış törenine katılıyor. (Saat: 11.00/14.00)

 

BAKAN ELİTAŞ İSTANBUL'DA

-Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Yeşilköy Askeri Havalimanı'ndan, İslam İşbirliği Teşkilatı 13. Zirvesi için Türkiye’ye gelmiş olan liderleri uğurluyor.   

 

TBMM' DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te, CHP Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan, CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan ve MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.30/11.00/11.30/12.00)

 

İİT ZİRVESİ

-İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 13. İslam Zirvesi İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

 

ÖZGÜRLÜK NÖBETİ

- İstanbul Eczacı Odası, tutuklu 4 akademisyene destek için Bakırköy Cezaevi önünde 'Özgürlük Nöbeti' tutuyor. (Saat: 12.00)

 

DOĞUM İSTATİSTİKLERİ

-TÜİK, 2015 yılı Doğum İstatistiklerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

 

İŞGÜCÜ İSTATİSTİKLERİ

-TÜİK, Ocak ayı İşgücü İstatistiklerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

 

ULUSLARARASI YATIRIM POZİSYONU

Merkez Bankası, Şubat ayı Uluslararası Yatırım Pozisyonunu açıklıyor. (Saat: 10.00)

 

KURULAN VE KAPANAN ŞİRKET İSTATİSTİKLERİ

-TOBB, Mart ayı Kurulan ve Kapanan Şirket İstatistikleri açıklıyor. (Saat: 10.00)

 

BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ

-Maliye Bakanlığı, Mart ayı Bütçe Gerçekleşmelerini açıklıyor. (Saat: 11.00)

SPOR

-Basketbolda FIBA Kadınlar Avrupa Ligi dörtlü final organizasyonu , Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde  Ülker Sports Arena'da başlayacak.

-UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final eşleşmelerinin kura çekimi İsviçre'de UEFA merkezinde yapılacak.

-Avrupa Halter şampiyonası Norveç'te sürüyor. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.