Öne Çıkanlar ırak TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi spk fetö pkk Şahinbey Millet Camisi ve Külliyesi Indie rock ICBC) Asena ING Türkiye Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Yücel Ölçer Şükrü Çin

Gündemde Bugün-15 Şubat 2017 Çarşamba
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KATAR'DA
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al-Sani tarafından resmi törenle karşılanacak. Baş başa ve heyetler arası gerçekleştirecekleri görüşmelerin ardından, Al-Sani tarafından onuruna verilecek öğle yemeğine katılacak.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:12.30)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KAYNAK ANKARA'DA
-Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, TİKA'da, Danışma Kurulu Toplantısı öncesinde kurum faaliyetleri ve güncel konulara ilişkin basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.00)


BAKAN ÖZLÜ ANKARA’DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, JW Marriott Otel’de Microsoft Ankara Zirvesine katılacak ve ATO’da Sınai Mülkiyet Kanun Toplantısına katılacak. (Saat:10.00-13.30) 

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Merkezinin açılışına katılacak. (saat:14.30)
 
BAKAN MÜEZZİNOĞLU KOCAELİ’NDE
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmir Şubesini ziyaret edecek, Kocaeli Sanayi Odası Meclis Toplantısına katılacak ve Piyade Uzman Çavuş Murat Tevlim’in Cenaze Namazına katılacak. (Saat:10.00-11.00-13.30)

BAKAN IŞIK BRÜKSEL'DE
-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Belçika'da NATO Savunma Bakanları toplantısına katılacak ve ikili temaslarda bulunacak.

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ İSTANBUL'DA
-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in katılacağı 2024 Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği adaylık bilgilendirme toplantısı, TFF'nin Beykoz-Riva'daki idari merkezinde gerçekleştirilecek. (Saat:10.00)

BAKAN TÜFENKCİ ESKİŞEHİR'DE
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Tornacılar ve Oto Tamircileri Sanayi Sitesi, Sanayi Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret edecek. (Saat:11.00-17.30)

TBMM GÜNDEMİ
-Genel Kurul'da Uluslararası Sözleşmelerin görüşmelerine devam edilecek. (Saat:14.00) 

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI
-TBMM Dilekçe Komisyonu'nda (Kamu Başdenetçisi Şeref MALKOÇ'un Sunumu) olacak.  (Saat:11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, HDP Bingöl Milletvekili Hişyar Özsoy, MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter ve CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu basın toplantısı düzenleyecekler. (saat:11.00-11.30-12.00-13.00-13.30)

EKONOMİ
-TÜİK, kasım ayı işgücü istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, BM Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide’yi kabul edecek

SPOR
-UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu çeyrek final mücadelesinde Bayern Münih-Arsenal ve Real Madrid-Napoli maçları oynanacak. (Saat:22.45-22.45)
-Erzurum'da düzenlenen 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali (EYOF 2017), devam ediyor.
-Basketbol İntegral Forex Erkekler Türkiye Kupası maçları Ankara'da başlayacak. Yeşilgiresun Belediyespor-Pınar Karşıyaka ve Anadolu Efes-Fenerbahçe maçları oynanacak. (Saat:17.30-20.30)
-FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde Mersin Büyükşehir Belediyespor-Wisla Can Pack, Uniqa Sopron-Hatay Büyükşehir Belediyespor ve USK Prag-Fenerbahçe maçları yapılacak. (Saat:18.30-20.00-21.00)



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.