Öne Çıkanlar ankara tsk chp deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum ırak sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank pkk

Gündemde Bugün-19 Ocak 2017 Perşembe
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-
Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Başbakan Binali Yıldırım'ı Kabul edecek, 35. Muhtarlar Toplantısı'na katılacak ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:12.00-13.00-16.30-17.30)

BAKAN BOZDAĞ ANKARA'DA
-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Grand Ankara Oteli'nde düzenlenecek İstinaf Mahkemeleri Değerlendirme Toplantısına katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN IŞIK İSTANBUL'DA
-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Pendik Tersanesi'nde "İstanbul Fırkateyni İnşa Başlangıç Töreni"ne katılacak. (Saat:/11.00)

BAKAN AVCI ANKARA'DA
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından Milli Kütüphane Başkanlığında düzenlenecek "Çınaraltı Sohbetleri"ne katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN ÇELİK ANKARA'DA
-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Tarım Sigortaları Havuzu'nun 2017 uygulamaları konusunda basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30)

TBMM GÜNDEMİ
-TBMM Genel Kurul'da Başkanlık Sistemini Öngören Anayasa Değişiklik Teklifinin 2. Tur Görüşmelerine devam edilecek. (Saat:14.00) 

EKONOMİ
-Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "G20 Gündemi: Yeni Büyüme Yolu Planlaması" oturumunda konuşacak.
-TÜİK, Aralık ayı bina inşaatı maliyet endeksini açıklayacak. (Saat:10,00)


DÜNYA-DİPLOMASİ
-Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için geçen hafta İsviçre'nin Cenevre kentinde yapılan uluslararası konferansın devamı niteliğindeki Mont Pelerin kasabasında 18 Ocak'ta başlayan görüşmeler garantör ülkeler Türkiye, Yunanistan, İngiltere ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Kıbrıs Rum kesiminden uzmanların katılımıyla devam edecek.

GÜNCEL
-Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret ederek yeni görevi dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini iletecek, başta Anayasa değişikliği ve başkanlık sistemi olmak üzere gündemdeki konular hakkında açıklamalarda bulunacaktır. (Saat:11.30)
-Eğitim için Google destekli çözümlerin en etkili şekilde uygulanmasını sağlamak, Google eğitim ürünlerinin öğretmen ve öğrencilere katkısının ele alınması ve Chromebook cihazlarının test edilmesi amacıyla, 2016 – 2017 eğitim öğretim yılı 2. dönemi boyunca pilot uygulamasının yapılması hedeflenmektedir. Bu kapsamda pilot okul olarak belirlenen Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesine ziyaret gerçekleşecektir. Söz konusu ziyaret; Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Bilal Tırnakçı ve Google heyetinin katılımlarıyla gerçekleşecektir.

SPOR
-Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplarda 5. hafta 4 maçla tamamlanacak. D Grubu'nda Beşiktaş, 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği ile kendi sahasında  karşı karşıya gelecek. (Saat:18.00)
-Basketbol THY Avrupa Ligi 18. haftasında Fenerbahçe-Panathinaikos Superfoods, EA7 Emporio Armani Milan-Galatasaray Odeabank, Barcelona Lassa-Anadolu Efes maçları olnanacak. (Saat:20.30-22.15-23.00)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.