Öne Çıkanlar Nevruz Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici fifa başkanlık seçimi fifa adaylar kimler google Settar Tanrıöğen taburcu oldu mu Sosyal Güvenlik Kurumu başbakan yardımcısı ve hükümet sözcüsü numan kurtulmuş kati piri türk öğrenciler

Gündemde Bugün-2 Mart 2017 Perşembe
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Kültür ve Kongre Merkezi'nde Uluslararası Ombudsmanlık toplantısına katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Başbakan Binali Yıldırım'ı ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:14.30-16.15-17.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek. (Saat:16.15)


BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Bağcılar Belediyesi Engelliler Merkezi'nde EURECERT sertifika törenine ve AK Parti İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezince düzenlenen "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" konferansına katılacak. (Saat:13.30-19.00)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ANKARA'DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, TBMM Dışişleri Komisyonuna bilgilendirmelerde bulunacak. (Saat:11.00)
 

BAKAN MÜEZZİNOĞLU BURSA’DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Gemlik Belediyesi Toplu Konut Temel atma Törenine, İnegöl’de Merkezi Kapalı Pazar Yeri açılışına katılacak ve İznik Fetih Şenliklerine katılacak. (Saat:10.30-12.00-14.00)

BAKAN AKDAĞ ANKARA'DA
-Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü ve Ankara Üniversitesi Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (YAŞAM) tarafından Latanya Otel'de düzenlenen "Türkiye Aktif ve Sağlıklı Yaşlanma Zirvesi"ne katılacak. (Saat:09.30)

 
BAKAN ÖZLÜ DÜZCE’DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Gümüşova Belediyesi Tarafından Düzenlenen Tablet Dağıtım Törenine katılacak, Cumayeri Belediyesini ziyaret edecek ve AK Parti İl Başkanlığı Referandum Lansmanına katılacak.  (Saat:13.30-14.30-15.00)

BAKAN AVCI İSTANBUL'DA
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Özbekistan Başbakan Yardımcısı Rustam Azimov ve Ekonomik İlişkiler, Yatırımlar ve Ticaret Bakanı Elyor Ganiyec ile görüşecek. (Saat:11.45)

TBMM GÜNDEMİ
-Genel kurul'da Uluslararası sözleşmelerin görüşmelerine devam edilecek. (Saat:14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm ve HDP Bingöl Milletvekili Hişyar Özsoy basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-13.00-13.30)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI
-
Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda, Türkiye Uzay Ajansı Kurulması ve Uzaya Yönelik Faaliyetlerin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Tasarısı görüşülecek. (Saat:11.00)  

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu, 2016 yılına ilişkin evlenme ve boşanma istatistiklerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

SPOR
-Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Kayserispor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)
-Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Zalgiris Kaunas-Fenerbahçe ve Galatasaray Odeabank-Real Madrid maçları oynanacak. (Saat:20.00-20.45)



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.