Gündemde Bugün-21 Mart 2017 Salı
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-21 Mart Nevruz (Bahar) Bayramı bütün yurtta kutlanacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Orman ve Su İşleri Bakanlığı organizesinde, Ankara Spor Salonu’nda (ARENA) "5 Bin Köye 5 bin Orman Projesi" konulu programa katılacak,  Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Ahmed Cabir el Sabah'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşılayacak, Erdoğan ve el Sabah, baş başa ve heyetler arası görüşmenin ardından bazı anlaşmaların imza törenine katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, el Sabah'a Devlet Nişanı tevcih edecek, onuruna akşam yemeği verecek. (Saat:11.00-16.30-16.45-17.30-18.30-19.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, ATO Congresium'da "Uluslararası Hacı Bektaş Veli̇ ve Sultan Nevruz Cem'i̇ Buluşması"na katılacak, İstanbul WOW Otel'de kanaat önderleri ile bir araya gelecek. (Saat:10.00-20.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU SAMSUN'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şehit Ramazan Taşkın'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunacak, Atakum Kültür Merkezi'nde muhtarlar ve STK temsilcileriyle buluşacak, Anemon Otel'de iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelecek. (Saat:10.00-11.00-16.30)


BAKAN ÇAVUŞOĞLU AMERİKA'DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “DEAŞ'la Mücadele Küresel Koalisyonu Dışişleri Bakanları Toplantısı”na katılacak.

BAKAN AĞBAL ÇORUM'DA
-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB)' ni ziyaret edecek, Aşağı Sanayi Çarşısı'nda Esnaf ziyaretinde bulunacak, Turgut Özal Konferans Salonu'nda Çiftçilerle Toplantı yapacak, Tarihi Ayakkabıcılar Arastası'nda Esnaf ziyaretinde bulunacak ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nda toplantı yapacak. (Saat:10.00-11.30-14.00-15.00-17.30)    
 
BAKAN ELVAN MERSİN’DE
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Kuvayimilliye Caddesi’nde Esnaf Ziyareti’nde bulunacak, TRT Radyo’da Canlı yayın programına katılacak, Serbest Bölge Ziyaretinde bulunacak, Batuyanlılar Derneği, Mardinliler Derneği Toplantılarına katılacak, Çavuşlu Çukurova Mahalle Mitingine ve Yeni Mahalle Mitingine katılacak.  (Saat:10.00-12.00-13.00-16.00-17.00-18.00-19.30)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, 1.Ulusal Coğrafi İşaretler Buluşmasına katılacak. (Saat:10.00)
 

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara Şeker Fabrikası İşçileri ile Toplantı yapacak, Etimesgut Dernekler Platformu Toplantısına katılacak ve Kars-Ardahan-Iğdır Dernekleri Federasyonu Toplantısına katılacak. (Saat:14.30-16.30-19.30) 

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP Ardağan Milletvekili Öztürk Yılmaz, MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter basın Toplantısı düzenleyecekler. (Saat:10.30-14.00)

TBMM KABUL VE GÖRÜŞMELER
-TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Vekili Erbay Kücet, Bosna-Hersek ve Sırbistan Basın heyetini kabul edecek. (17.00)

EKONOMİ
-Hazine, 13 ay vadeli, kuponsuz devlet tahvili ihalesi yapacak.

KÜLTÜR-SANAT

-Halk ozanı Aşık Veysel'in vefatının 44. yılında, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda "Aşık Veysel’i Anma Konseri" düzenlenecek. (Saat:/20.00)

SPOR

-Basketbol THY Avrupa Ligi 27. haftasında Fenerbahçe-Maccabi FOX ve Zalgiris-Anadolu Efes maçları oynanacak. (Saat:20.45-21.00)
-Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası yarı final ilk maçlarında Hatay Büyükşehir Belediyespor-Bellona AGÜ ve Galatasaray-Yakın Doğu Üniversitesi karşı karşıya gelecek. (Saat:18.00-19.30)



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.