Öne Çıkanlar ankara tsk chp deprem diyarbakır konya bodrum ırak sgk pkk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank cumhurbaşkanı erdoğan

Gündemde Bugün - 22 Nisan 2016 Cuma

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ANTALYA'DA

-Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Kepez'de toplu açılış törenine katılıyor ve burada bir konuşma yapıyor ve EXPO 2016 Antalya Uluslararası Bahçecilik Sergisi açılışını gerçekleştiriyor. (Saat: 14.30/17.00) 

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN ANTALYA'DA

-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, EXPO 2016 Uluslararası Bahçecilik Sergisi açılışına katılıyor. (Saat: 17.00) 

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU MERSİN'DE

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şehit Murat Erdi Eker ve Yiğitcan Çiga’nın ailelerini ziyaret ediyor, Yenişehir Mobilya Fuarı’nın açılışını gerçekleştiriyor, Üretici Kadınlar Pazarı'nı ziyaret ediyor, Mezitli Belediyesi Toplu Sözleşme Töreni'ne katılıyor, STK’lar Konuşuyor CHP Dinliyor toplantısını gerçekleştiriyor ve Mersin İş Dünyası temsilcileriyle bir araya geliyor. (Saat: 10.30/11.00/12.00/13.30/16.30) 

BAŞBAKAN YARDIMCISI AKDOĞAN İSTANBUL'DA

-Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda, Türkiye ve Ümmetin Sorunları programına katılıyor. (Saat: 18.00) 

TBMM GENEL KURULU

-Meclis Genel Kurulu'nda, Cezai Konularda Uluslararası Adli İşbirliği Kanunu Tasarısı'nın görüşmelerine devam ediliyor. (Saat: 14.00) 

BAKAN AVCI'NIN PROGRAMI

-Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Büyükhanlı Park Hotel'de, UNITWIN/UNESCO Kürsüleri 2. İstişare toplantısına katılıyor. (Saat: 09.30) 

BAKAN IŞIK İSTANBUL VE KOCAELİ'NDE

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Pendik Green Park Otel'de Gebze Teknik Üniversitesi Girişimcilik Zirvesi'ne katılıyor, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 8.Uluslararası 23 Nisan Şenliği program açılışını gerçekleştiriyor ve Bingo AR-GE Merkezi açılış törenine katılıyor. (Saat: 10.00/14.00/15.00) 

BAKAN BOZKIR İSTANBUL'DA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, TÜSİAD'ı ziyaret ediyor ve partisinin Fatih ilçe başkanlığı tarafından organize edilen, " Şehitlerimiz Anısına Fidan Dikimi" etkinliğine katılıyor. (Saat: 10.00/16.00) 

BAKAN KILIÇ SAMSUN'DA

-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde Uluslararası Göç Kongresi'ne katılıyor, Alaçam ve Yakakent ilçelerinde toplu açılış törenlerini gerçekleştiriyor. (Saat: 10.15/11.00/14.30) 

BAKAN MÜEZZİNOĞLU İSTANBUL'DA

-Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ataköy Hyatt Otel'de, Diyabet ile Kaliteli Yaşam projesinin lansmanına katılıyor. (Saat: 11.00) 

BAKAN SOYLU TRANBON'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, çeşitli açılışlar ve ziyaretler gerçekleştiriyor. (Saat: 10.30-18.00) 

BAKAN SARI AMERİKA'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Paris İklim Anlaşması'nın BM Genel Merkezi'ndeki imzaya açılış törenine katılıyor. 

TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan ve AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.30/11.00/11.30/12.00) 

SAĞLIK BAKANLIĞI VE BİRLEŞMİŞ MİLLETLER'İN ORTAK BASIN TOPLANTISI

-Bulaşıcı Olmayan Hastalıkların Önlenmesi ve Kontrolü Birleşmiş Milletler Ortak Görev Gücü heyeti ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanı İrfan Şencan, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Erken Uyarı ve Cevap Salonu'nda ortak basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.00) 

SURİYE GELİŞMELERİ

-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor. 

İSTATİSTİKLERLE ÇOCUK VE KONUT SATIŞ İSTATİSTİKLERİ

-Türkiye İstatistik Kurumu İstatistiklerle Çocuk ve Konut Satış İstatistiklerini açıklıyor. (Saat: 10.00

SPOR

-Basketbolda ULEB Avrupa kupası finalin ilk ayağında Galatasaray Odeabank, deplasmanda Fransız temsilcisi Strasbourg takımıyla karşı karşıya gelecek.

-Avrupa Judo şampiyonası Rusya'da devam ediyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.