Öne Çıkanlar ırak pkk fetö CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi Cumhur İttifakı spk Şahinbey Millet Camisi ve Külliyesi Sosyal Medya Detoksu Indie rock Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan

Gündemde Bugün-29 Ocak 2017 Pazar
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.
 
BAKAN ARSLAN TEKİRDAĞ’DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,  Tekirdağ Valililği’ni ziyaret edecek, Basın Mensupları ile Kahvaltı yapacak, Hayrabolu AK Parti İlçe Danışma Toplantısına katılacak, Muratlı Bölünmüş Yol Şantiyesinde incelemelerde bulunacak, Çorlu AK Parti İlçe Danışma Toplantısına katılacak ve Çorlu Çevre Yolu Şantiyesi’nde incelemelerde bulunacak. (Saat:09.45-10.30-12.30-14.00-15.00-16.00)
 
BAKAN ELVAN MERSİN’DE
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin Valililği’ni, Mersin Şehir Hastanesi’ni ve Akdeniz Belediyesi’ni ziyaret edecek. (Saat:11.00-11.30-14.00)

BAKAN ÇELİK ESKİŞEHİR’DE
-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, partisinin Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde düzenlenen üye buluşmaları etkinliklerine katılıyor. (Saat: 14.00/16.30)

BAKAN IŞIK EDİRNE'DE
-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Edirne Valiliği'ni ve Belediye Başkanlığını ziyaret edecek. Bakan Işık, gaziler ve şehit aileleriyle öğle yemeğinde Lalezar tesislerinde bir araya gelecek. (Saat:11.00-14.30-12.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Fas'ın Marakeş kentinde bu yıl 28'incisi düzenlenecek Marakeş Uluslararası Maratonu koşulacak. Maratona farklı ülkelerden 8 bin civarında sporcunun katılması bekleniyor.

SPOR

-Spor Toto Süper Lig'de 19. haftaya, Gençlerbirliği-Osmanlıspor, Medipol Başakşehir-Bursaspor, Trabzonspor-Gaziantepspor, Kayserispor-Fenerbahçe müsabakalarıyla devam edilecek. (Saat:13.30-15.00-16.00-19.00)
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 16. hafta, Fenerbahçe-Muratbey Uşak, Best Balıkesir-Galatasaray Odeabank, Banvit-Pınar Karşıyaka maçlarıyla sürecek. (Saat:13.00-16.00-19.00)
-Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde 15. hafta, Canik Belediyespor-Adana ASKİ, Yakın Doğu Üniversitesi-Hatay Büyükşehir Belediyespor, İstanbul Üniversitesi-Fenerbahçe maçlarıyla tamamlanacak. (Saaat:14.00-16.00-17.00)





 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.