Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk suriye Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan dsp Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yılbaşı tüketici güven endeksi terörist Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği

Gündemde Bugün-3 Mart 2017 Cuma
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde Kültür Şurasına katılacak ve Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda Yeşilay Zümrüdüanka ödül törenine katılacak. (Saat:11.00-20.00)  

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szijjarto’yu ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Heyeti’ni kabul ediyor. (Saat: 10.00-10.45)
-Başbakan Yıldırım, Bartın Cumhuriyet Meydanında miting yapıyor, Bartın Valiliğini ziyaret ediyor, Sinop Uğur Mumcu Meydanında miting yapıyor ve Sinop Valiliğini ziyaret ediyor. (Saat: 14.00-15.15-16.30-18.00)
-Başbakan Yıldırım, Cemal Reşit Rey Konser Salonunda düzenlenen Yeşilay Zümrüdüanka Ödül Töreni’ne katılıyor. (Saat:19.30)


CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU İSTANBUL'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Marriott Hotel Asia'da Sivas derneklerinin, federasyonlarının ve vakıflarının temsilcileriyle biraraya gelecek, Anneler Platformu’nun düzenlediği toplantıya katılacak ve Bostancı Gösteri Merkezinde CHP İstanbul 1. Bölge Toplantısına katılacak. (Saat:10.00-15.00-19.30) 

BAKAN MÜEZZİNOĞLU İSTANBUL'DA
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, The Greeen Park Otel'de 81 İl SGK ve İŞKUR İl Müdürleri ile Toplantı yapacak ve İstanbul Balkan-Rumeli Çalıştayına katılacak. (Saat:15.00-19.00)

BAKAN AĞBAL ESKİŞEHİR’DE

-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Valiliği, Eskişehirspor’u, esnafları, Bayburtlular Çamlıkoz Köyü Derneğini ziyaret ediyor, Eskişehir Genç İşadamları Derneği işadamlarıyla buluşuyor. (Saat: 10.00-10.30-11.30-12.15-15.00)

BAKAN ÇELİK İZMİR'DE
-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik,  İzmir’ de muhtelif  temaslarda bulunacak ve etkinliklere katılacaktır.

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Sheraton Ankara Hotel'de Türkiye Macaristan 5. Dönem Karma Ekonomik Komisyon Toplantısına katılacak. (Saat:09.30)  

BAKAN ELVAN AKSARAY'DA
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan,
Aksaray Valiliğini, Aksaray Belediye Başkanlığını, AK Parti Aksaray İl Başkanlığını ziyaret edecek, Esnaf Ziyaretinde bulunacak, Köy ve Mahalle Muhtarları ile öğle yemeği yiyecek, Tarım Fuarını ziyaret edecek, Şehit ailesini ziyaret edecek ve STK'lar ve İş Adamları ile toplantı yapacak. (Saat: 09.30-10.00-10.30-11.30-14.00-17.00-17.30-18.30)

BAKAN ÖZHASEKİ NİĞDE'DE
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Şehit P.Asb. Kd. Bçvş. Ömer Halisdemir’in Kabrini, Bor İlçesi Esnafını Ziyaret edecek, Siyasette Kırk Yıl: Gençlerle Tecrübe Paylaşımı” Konferansına katılacak, Niğde AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret, Niğde Valiliğini Ziyaret ve Niğde Belediye Başkanlığını Ziyaret edecek ve Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleriyle Geniş Katılımlı Akşam Yemeğine katılacak. (Saat:11.30-13.45-15.00-17.00-19.00)

BAKAN ZEYBEKCİ VE EROĞLU DENİZLİ'DE
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte, Tavas Belediye Salonunda DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma Merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür Ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtım Törenine katılacak, Denizli Valilğini ziyaret edevek ve Basın açıklaması yapacak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret edecek. Pamukkale Üniversitesi Konferans Salonunda ve Bozkurt Karayolu 51. KM'de  DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma Merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür Ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtım Törenine katılacak. (Saat:10.00-12.00-14.00-17.30)  

BAKAN YILMAZ ŞANLIURFA'DA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Şanlıurfa Belediye Başkanlığını ve Şanlıurfa valililğini ziyaret edecek. Bakan Yılmaz ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri ile toplantı yapacak. (Saat:10.30-11.00-16.30)  

BAKAN ARSLAN KARS'TA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Açılış Törenine, AK Parti Sarıkamış Seçim Koordinasyon Merkezi Açılış Törenine katılacak, Esnaf Ziyaretinde bulunacak ve Kars, Bakanıyla Buluşuyor” Toplantısına katılacak. (Saat:10.45-13.15-17.00-19.00) 
 

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir ve CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldanr basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30)  

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi Ve Tüketici Fiyat Endeksi verilerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

GÜNCEL
-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ, Şanlıurfa Nevali Hotelde düzenlenecek olan “İslam’ın Evrensel Mesajı: Barış, Adalet, Özgürlük” temalı “Uluslararası İslam Bilgeleri Zirvesi”ne katılacaktır. Zirvenin açılış programının ardından Halil’ür-Rahman Camii’nde halka hutbe irad edecektir. (Saat:09.00)


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.