Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk suriye CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan dsp Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yılbaşı tüketici güven endeksi hatay terörist Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici

Gündemde Bugün-3 Nisan 2017 Pazartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize ve Trabzon'da Toplu açılış Törenlerine katılacak. (Saat:13.00-16.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, İvedik OSB'de sanayi esnafıyla buluşacak. (Saat:13.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU İSTANBUL'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, televizyon kanalları genel yayın yönetmenleri ve haber koordinatörleri ile toplantıda bir araya gelecek, avukatlar ve sanatçılarla buluşacak. (Saat:10.00-17.30-20.00)

BAKAN ÖZLÜ DÜZCE’DE

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Erguvan Sosyal Tesisleri’nde Basın Kuruluşları ile Kahvaltıda bir araya gelecek, Ticaret Borsasını Ziyaret edecek, Akçakoca İlçesini Ziyaret edecek ve Halka Hitap edecek, Çayağzı Köyünü Ziyaret edecek ve STK’lar Tüm Yönüyle Cumhurbaşkanlığı Sistemi Konuşuyor programına katılacak.   (Saat:10.00-12.00-13.00-15.00-16.30)

BAKAN MÜEZZİNOĞLU BURSA’DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Yenişehir devlet Hastanesi Temel atma Törenine katılacak, Mobiliyum Alışveriş merkezini, Mobilya Vadisini ziyaret edecek ve İnegöl’de KYK Kız Öğrenci Yurdu Öğrencileri ile bir araya gelecek. (Saat:15.30-16.30-18.00-19.30)

BAKAN ÇELİK KONYA'DA
-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Ereğli'de oda, birlik ve STK başkanları ile bir araya gelecek, Karapınar'da salon programına katılacak. (Saat:15.00-16.00)

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ ANKARA'DA
-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ankara Samsun Sanayici, İş Adamları ve Yöneticileri Derneği tarafından düzenlenen "Büyük Samsun Buluşması" programına katılacak. (Saat:19.00)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu Mart 2017 Tüketici Fiyat endeksini ve Yurt İçi Üretici Fiyat endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

 
GÜNCEL
-Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Sophia Çengelköy'de, Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Başmüşahit Programı'na katılacak ve önemli açıklamalarda bulunacak. (Saat:20.00)
-Hacettepe Üniversitesi Kurucusu Sayın Prof. Dr. İhsan Doğramacı’nın 102. Doğum günü anısına düzenlenen “Çocukları Hocabey'i Anlatıyor” etkinliği, Üniversite Kültür Merkezi  M Salonu’nda yapılacak.  (Saat:10.30)
 

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'in 26. Haftası kapanış maçında Galatasaray, Adanaspor'u konuk edecek. (Saat:20.00)   
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 24. hafta Muratbey Uşak-Galatasaray Odeabank maçıyla sona erecek. (Saat:18.00) 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.