Öne Çıkanlar türkiye ihracat gündem özel meme kanseri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Metina burgan bank kınama cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan çin TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi

Gündemde Bugün - 31 Mart 2016 Perşembe

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ABD'DE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Nükleer Güvenlik Zirvesi'ne katılmak üzere Amerika’ya ziyaret gerçekleştiriyor.

 

GENELKURMAY BAŞKANI ORGENERAL AKAR PAKİSTAN VE AFGANİSTAN’DA

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Pakistan ve Afganistan’a resmi bir ziyaret gerçekleştiriyor.

 

TBMM GENEL KURULU

Genel Kurul’da, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Kanunu Tasarısı görüşülüyor. (Saat: 14.00)

 

TBMM’DE “İÇTÜZÜK” TOPLANTISI

Grup Başkanvekilleri, İçtüzük çalışması için bir araya geliyor. Toplantıda İçtüzük için ön görüşme yapılıyor. (Saat: 11.00)

 

KOMİSYONLAR TOPLANIYOR

TBMM Kırsal Alanda Kadının Güçlendirilmesi ve Kırsalda Kadın Girişimciliğinin Desteklenmesi Konulu Alt Komisyon toplanıyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Kalkınma Bakanlığı temsilcileri sunumlar yapıyor. (Saat: 10.00)

TBMM Aile Bütünlüğünün Korunmasını Araştırma Komisyonu toplanıyor. (Saat: 10.00)

TBMM Adalet Komisyonu’nda,  Cezai Konularda Adi İşbirliği Kanunu Tasarısı görüşülüyor. (Saat: 10.30)

TBMM Milli Savunma Komisyonu’nda aralarında Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Rusya Federasyonu Hükümeti Arasında Türkiye Cumhuriyeti Topraklarında Bulunan Rus Defin Yerleri ile Rusya Federasyonu Topraklarında Bulunan Türk Defin Yerleri Hakkında Anlaşmanın Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısının da yer aldığı tasarılar görüşülüyor. (Saat: 11.00)

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Alt Komisyonu- Türkiye'de Yaşayan Engelli Kadınlar ile Engellilere Bakmakta Olan Kişilerin Sorunları ve Çözüm Önerileri Konulu Alt Komisyonu toplanıyor. (Saat: 14.30)

 

BAKAN YILMAZ, BAKAN SARI VE BAKAN ÜNAL DİYARBAKIR'DA

-Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal kamu kuruluşu temsilcileriyle toplantı yapıyor, basın toplantısı düzenliyor ve STK temsilcileriyle yemekli toplantı gerçekleştiriyor. (Saat: 10.30/13.00/18.30)

 

BAKAN AVCI’NIN PROGRAMI

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, ATO Congresium’da, Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci 1. Değerlendirme Toplantısı’na katılıyor. (Saat: 10.30)

 

BAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 4.5 G teknolojisiyle ilgili açıklamalarda bulunmak üzere basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.30)

 

BAKAN BOZKIR SLOVENYA'DA

-Avrupa Birliği Bakan ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Slovenya Ulusal Meclis AB İşleri Komisyonu ve Dış Politika Komisyonu başkan ve üyeleri ile görüşüyor. Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor tarafından kabul ediliyor ve Türkiye'ye hareket ediyor.

 

TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te, CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkul, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir ve CHP Milletvekilleri, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm ve HDP İstanbul Milletvekili Filiz Kerestecioğlu basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.00/10.30/11.00/11.30/12.00/12.30/13.00/13.30/14.00)

 

 

BÜYÜME VERİLERİ

TÜİK, 2015 yılı 4.çeyrek Gayri Safi Yurtiçi Hasıla verilerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

 

DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ

TÜİK, Şubat ayı Dış Ticaret İstatistiklerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.