Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin bugünün gündemi kınama Metina CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu

Gündemde Bugün-4 Mart 2017 Gündemi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek HAK-İŞ: 6. Uluslararası Kadın Buluşması'na katılacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Tekirdağ'a geçerken Valilik önündeki toplu açılış törenine katılacak, halka hitap edecek. 


BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Kırşehir'de Partisinin Cacabey Meydanı'ndaki mitingine katılacak ve Valiliği ziyaret edecek. Nevşehir'de Diriliş Meydanı'nda düzenlenen mitinge katılacak, Valiliği ziyaret edecek, Ticaret Odasınca onuruna verilecek akşam yemeğine katılacak. (Saat:13.00-14.45-16.00-18.00-19.00)
 
CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU İZMİR’DE
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iş dünyası temsilcileri ve profesyonel kulüp başkanları ile kahvaltı yapacak, STK'lar, demokratik kitle örgütleri ve partisinin il örgütleri ile buluşacak, Türkiye Romanlar Buluşması'na katılacak, Büyükşehir Belediyesini ve İzmir Gazeteciler Cemiyetini ziyaret edecek.
(10.30-11.30-13.00-15.00-17.00-18.30)

BAŞBAKAN YARDIMCISI TÜRKEŞ İNGİLTERE'DE
-
Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, İngiltere ziyaretinde Yunus Emre Kültür Merkezi'nde basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

BAŞBAKAN YARDIMCISI CANİKLİ ADANA'DA
-Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, Adana Sanayi Odasında iş adamları ve sanayicilerle bir araya gelecek. (Saat:11.00-14.00)

BAKAN YILMAZ OSMANİYE VE İSTANBUL'DA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Osmaniye Valililğini, Osmaniye Belediye Başkanlığını ziyaret edecek, Kadirli Şehit Harun Saltalı Ortaokulu Açılışına ve İstanbul'da Cem Vakfı 21. Kuruluş Yıldönümü gecesine katılacak. (Saat:10.30-10.50-15.00-20.00)
 
BAKAN ÇELİK İZMİR'DE
-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Üniversite öğrencileri ile sohbet toplantısı yapacak, Mardinliler Kültür ve Dayanışma Vakfı’nı ziyaret edecek ve AK Parti Buca Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katılacak. (Saat:10.00-12.00-14.00) 

BAKAN MÜEZZİNOĞLU İSTANBUL’DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Seçim Koordinasyon Merkezi Toplantısına katılacak. (Saat:09.000)

BAKAN BOZDAĞ YOZGAT'TA
-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Boğazlıyan Şeker Fabrikası Çiftçi Eğitim Semineri'ne katılacak, yerel medya temsilcileri ile biraraya gelecek ve Necip Fazıl Sempozyumu kapanış törenine iştirak edecek. (Saat:10.30-14.00-19.00) 

BAKAN AĞBAL ERZURUM VE KOCAELİ'NDE
-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Erzurum'da Defterdarlar Toplantısına katılacak. Kocaeli'nde Gebze Bayburtlular Platformuna katılacak, Gebze Ticaret Odasını, Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ve Kocaeli Ticaret Odasını Ziyaret edecek. (Saat:09.30-14.00-14.30-17.30-19.00) 

BAKAN ARSLAN İSTANBUL'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Küçükçekmece Belediyesi Kaz Festivaline katılacak, Esnaf Ziyaretlerine katılacak, Kars - Ardahan - Iğdır Derneğini ziyaret edecek, Şehit Selim Topel’in Mevlidine iştirak edecek ve STK Temsilcileri ve Muhtarlarla Buluşacak. (Saat:14.00-15.00-17.00-18.00-19.30)     

BAKAN AVCI İSTANBULDA
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen 3. Milli Kültür Şurası komisyonlarının çalışmalarını ziyaret edecek.
(Saat:11.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide'yi kabul edecek.

GÜNCEL
-
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, TRT Diyanet TV’nin düzenlemiş olduğu “GÖÇ’erken” Zamansız Göçen Kadınların Hikayesi belgeselinin Gala törenine katılacak. (Saat:19.00)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasına 2 maç ile devam edilecek. Bursaspor-Gaziantepspor ve Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçları oynanacak. (Saat:16.00-19.00) 
-
Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 20. haftasında Beşiktaş Sompo Japan-Pınar Karşıyaka, Halk Enerji TED Ankara Kolejliler-Yeşilgiresun Belediyespor, Banvit-Best Balıkesir ve Gaziantep Basketbol-Demir İnşaat Büyükçekmece maçları oynanacak. (Saat:14.00-15.00-16.00-18.00)
-
Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası, Sırbistan'da sürüyor.

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.