Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak suriye Koronavirüs Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk vodafone CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan hatay dsp Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yılbaşı sıla

Gündemde Bugün-5 Temmuz 2016 Salı
BAŞBAKAN BİNALI YILDIRIM İZMİR'DE
-
Başbakan Binali Yıldırım, İzmir Kaya Thermal Otel'de, AK Parti İl Başkanlığının bayramlaşma törenine katılacak (Saat:14.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI CANİKLİ GİRESUN'DA
-Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Ramazan Bayramı dolayısıyla Giresun ve ilçelerinde ziyaretlerde bulunacak, bayramlaşma programlarına katılacak. (Saat:12.00-17.30)

BAKAN BOZDAĞ YOZGAT'TA
-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti İl Başkanlığının bayramlaşma programına katılacak, vatandaşlarla bayramlaşacak. (Saat: 11.00-11.30) 

BAKAN ARSLAN KARS'TA
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet Arslan,
Kars Valiliği, AK Parti İl Başkanlığını,Kağızman Ziyareti, Sevgi Evleri Ziyareti Bayramlaşmalarında bulunacak. (Saat: 11.30-13.00-14.45-17.00)

BAKAN IŞIK KOCAELİ'NDE
-Milli Savunma Bakanı Sayın Fikri Işık, Ak Parti Derince İlçe Başkanlığı Bayramlaşma Programına, Derince Kent Bayramlaşmasına,  Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığı Bayramlaşmasına, Kocaeli Kent Bayramlaşmasına, İl Jandarma Komutanlığı Bayramlaşmasına, İl Emniyet Müdürlüğü Bayramlaşmasına katılacak. (Saat: 10.00-11.00-12.00-14.00-16.00-16.45)

BAKAN SOYLU TRABZON VE ANKARA'DA
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzonda İskender Paşa Camide Bayram namazı mılacak ve Şehitlik ziyaretinde bulunacak. (Saat: 05.37-09.00)
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Gata'da tedavi gören gazileri ziyaret edecek. (Saat: 13.00)

BAKAN ÖZLÜ DÜZCE'DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce ve ilçelerindeki bayramlaşma programlarına katılacak. (Saat: 11.00-20.00)

BAKAN AĞBAL BAYBURT'DA
-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt'ta çeşitli ziyaretlerde bulunacak, bayramlaşma programlarında yer alacak.(Saat:11.00-17.30)

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ SAMSUN'DA
-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ramazan Bayramı dolayısıyla Samsun ve ilçelerinde bayramlaşma programlarına katılacak.
(Saat:09.30-17.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Fransa'da çalışma yasa tasarısı ülkenin çeşitli şehirlerinde düzenlenecek eylemlerle protesto edilecek.
-Suriye'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

GÜNCEL
-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez,  Ankara’da Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde Ramazan Bayramı hutbesi irad edecek. (Saat: 06.11)

SPOR
-
2016 Rio Olimpiyat Oyunları Elemeleri A Grubu'nda A Milli Erkek Basketbol Takımı, Kanada ile karşılaşacak. B Grubu'nda ise Fransa ile Filipinler karşı karşıya gelecek. (Saat:13.30-16.00)
-UEFA Şampiyonlar Ligi 1. ön eleme turu rövanş maçları yapılacak.
-Fransa Bisiklet Turu'nun 4. etabı koşulacak. (Saat: 12.30)
 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.