Öne Çıkanlar türkiye galatasaray çin ihracat gündem özeti bugünün gündemi kınama dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Metina burgan bank

Gündemde Bugün - 6 Mart 2016 Pazar

-CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL'DA

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. Boğaz Köprüsü'nde incelemelerde bulunuyor. (Saat: 14.30)

 

-CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU İSTANBUL'DA

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Wyndham Grand Kalamış Marina Otel'de, Dersimspor dayanışma gecesine katılıyor. (Saat: 19.00)

 

-BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ

- Meclis Genel Kurulu’nda, Ekonomi Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Maliye Bakanlığı bütçeleri görüşülüyor ve 2016 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı 5’inci maddesine kadar oylanıyor. (Saat: 11.00)

 

-BAKAN YILDIRIM İSTANBUL'DA

-Ulaştırma, Denizcilik e Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım,  3. Boğaz Köprüsü'nde “Son Tabliye Kaynak Töreni”ne katılıyor. (Saat: 14.00)

 

 -BAKAN BOZKIR BELÇİKA'DA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Türkiye-AB Zirvesi'ne katılmak üzere Belçika’ya gidiyor. 

 

-BAKAN EROĞLU GİRESUN’DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, valiliği ziyaret ediyor, toplu açılış ve temel atma törenine atılıyor, koordinasyon toplantısına katılıyor ve partisinin il başkanlığını ziyaret ediyor. (Saat: 11.15/12.00/14.00/16.00)

 

 -BAKAN IŞIK KOCAELİ'NDE

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Dudayev Parkı'nda, Darıca STK’lar ile düzenlenen kahvaltıya katılıyor. (Saat: 10.30) 

 

-SURİYE GELİŞMELERİ

-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

 

-TEPAV'IN BASIN TOPLANTISI

-Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı, TOBB Üniversitesi Kampüsü TEPAV Binası'nda düzenlenen basın toplantısıyla “81 İl İçin Toplumsal Cinsiyet Eşitliği 2016” raporunu açıklıyor. (Saat: 09.30)

 

-MECLİS’TE BÜTÇE MARATONU ÇARŞAMBA GÜNÜ SONA ERİYOR

-Meclis Genel Kurulu’nda bütçe maratonu 9 Mart Çarşamba günü sona erecek. Meclis’in gündemini ise bütçenin yanı sıra dokunulmazlık ve yeni anayasa tartışmaları oluşturacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.