Öne Çıkanlar türkiye galatasaray ihracat çin gündem özeti ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Metina burgan bank bugünün gündemi gündem özel dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu

Gündemde Bugün-8 Mart 2017 Çarşamba
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-
Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.
-8 Mart Dünya Kadınlar Günü ülke genelinde bazı etkinliklerle kutlanıyor.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Bornova'da, İstanbul-Bursa- İzmir Otoyolunun, Kemalpaşa-Bornova- Otogar Kavşağı Arası kesiminin açılış törenine katılıyor. (Saat: 11.00)
-Başbakan Yıldırım, Kınık Belediyesi'ni ziyaret ediyor ve Kınık Taksi Meydanı'nda vatandaşlara hitap ediyor. (Saat: 13.30/14.00)
-Başbakan Yıldırım, Aliağa ENKA Spor Salonu'nda, STK buluşması etkinliğine katılıyor. (Saat: 17.00)


CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU SAKARYA'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şehit Tankçı Er Ömer Akkuş'un ailesine taziye ziyaretinde bulunacak, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde 5 Bin Kadınla Buluşma ve Kent Meydanı'nda halka hitap edecek (Saat:14.00-15.00-17.30)

BAKAN ZEYBEKCİ İNGİLTERE'DE
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Londra’da Chatham House’da bir programa katılacak ve Bloomberg organizasyonunda uluslararası yatırımcılar biraraya gelecektir. Bakan Zeybekci, ziyaretinde İngiltere Uluslararası Ticaret Bakanı Liam Fox ve Lord Price ile resmi temaslarda da bulunacak.

BAKAN SAYAN KAYA İSTANBUL'DA
-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Borsa İstanbul ile çeşitli uluslararası kuruluşların, iş dünyasında toplumsal cinsiyet eşitliğini geliştirmek ve kadınların ekonomik hayatta güçlenmesini desteklemek amacıyla ortaklaşa düzenlediği gong törenine katılacak. (Saat:08.45)

BAKAN ELVAN KONYA'DA
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Kulu, Cihanbeyli, Altınekin esnafı ve mahalle temsilcileriyle görüşecek, Konya yerel basın temsilcileri ile AK Parti İl Teşkilatı üyeleriyle bir araya gelecek. (Saat:10.00-18.30) 

BAKAN ÇAVUŞOĞLU BERLİN'DE
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel ile bir araya gelecek, 51. Uluslararası Turizm Borsası (ITB) Fuarı'nı ziyaret edecek.

BAKAN BOZDAĞ ÇORUM'DA
-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Sungurlu'da Esnaf Ziyaretinde bulunacak, Sungurlu Özel idare konferans salonu'nda STK'lar, Muhtarlar ve Kanaat önderleri ile buluşacak, Laçin İlçesinde açık hava mitingine katılacak, Osmancık Adliyesini ziyaret edecek, Osmancık İlçe Seçim Bürosu açılışına katılacak, Osmancık Esnafını ziyaret edecek ve  STK'lar, Muhtarlar ve Kanaat önderleri ile buluşacak. (Saat:10.30-11.30-14.30-16.30-17.00-17.30-18.00)
 

BAKAN AVCI BERLİN'DE
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı Almanya'da 51. Uluslararası Turizm Borsası (ITB) Fuarı'ndaki Bakanlık standında basın açıklaması yapacak ve Türkiyeli katılımcıların standlarını ziyaret edecek. Bakan Avcı, Fuar kapsamında 7. Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü İpek Yolu Bakanlar Toplantısı'na katılacak Avcı, Alman Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Norbert Fiebig ve tur operatörleri ile görüşecek, Türkiye’nin Berlin Büyükelçiliğinde düzenlenen resepsiyona iştirak edecek.

BAKAN ÇELİK ANKARA'DA
-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Dünya Kadınlar günü dolayısıyla düzenlenen "Bu Toprağın Kadınları Buluşuyor" programına iştirak edecek. (Saat:14.30)

TBMM GÜNDEMİ
-Genel Kurul’da, uluslararası sözleşmeler görüşülecek. (14.00) 

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI
-Sanayi, Ticaret, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Bilgi Ve Teknoloji Komisyonu’nda, Yüksek Teknolojiler Araştırma Merkezi ve Bilim, Teknoloji ve Sanayi İcra Kurulu Kurulması İle Bazı Kanun ve KHK'lerde değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülecek. (11.00)
-Dilekçe Alt Komisyonu- Mesleki Eğitim Kapsamında Staj Gören Öğrencilere Ücret Ödenmesindeki Sorunların Araştırılması ve Alınabilecek Önlemlerin Belirlenmesi Alt Komisyonu- toplanacak. (14.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30)

EKONOMİ
-TÜİK, ocak ayı sanayi üretim ve perakende satış endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)   


GÜNCEL
-Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından gerçekleştirilen Uluslararası İyilik Ödüllerinin bu yılki sahiplerini açıklayacak. (Saat:10.00) 

SPOR

-UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Borussia Dortmund-Benfica ile Barcelona-Paris Saint Germain ile karşılaşacak. (Saat:22.45-22.45)
-Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında Beşiktaş Sompo Japan ile Pınar Karşıyaka karşılaşacak. (Saat:20.00)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.