Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan terörist Covid19 Koronavirüs kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken suriye palandöken Pandemi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye ak parti

Hac Kesin Kayıtları İçin Son Gün Bugün!

9 Ocak Perşembe günü çekilen hac kurası sonrası 2020 yılı için hacca gitmeye hak kazanan vatandaşlar belli olmuştu. Kurada ismi çıkan kişiler hac ile ilgili gerekli tüm işlemleri yapabilmesi için hac kesin kaydını da yaptırmak zorunda.

13 – 24 Ocak tarihleri arasında ise hac için kesin kayıtları yapılacak ve kura sonucu hacca gitmeye hak kazanan kişiler, bu tarihler arasında Hac Kesin Kayıt Yaptırabilir Belgesi alabileceklerdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Hac Kesin Kayıt Tarihleri uzatıldı ve hacı adaylarına kesin kayıt yaptırabilmeleri için bir iş günü daha süre tanınmış oldu.

Hacı Adaylarına Kayıt İçin Bir İş Günü Daha, Son Gün Bugün!

13 – 24 Ocak tarihlerinde yaptırılacak olan hac kesin kayıtları 27 Ocak Pazartesi gününe kadar uzatıldı.

Hac Kesin Kayıt Yaptırabilir Belgesi 27 Ocak Pazartesi günü saat 23:59’a kadar alınabilecek.
Kurada 2020 yılında hacca gitmeye hak kazanan adaylar, bugün de kesin kayıtlarını e-Devlet üzerinden gerçekleştirebilecekler.

Böylelikle daha önce 24 Ocak Cuma saat 18:00'a kadar yapılacak olan kesin kayıtlara Diyanet 1 tam gün daha ek süre vermiş oldu.

Hacca gitmeye hak kazanan adaylar e-Devlet şifreleri ile giriş yaparak Hac Kesin Kayıt Yaptırabilir Belgesi alacak ve gerekli işlemleri bu belge ile gerçekleştirecekler.

Hac görevini Ebrar Turizm bünyesinde yerine getirecek olan vatandaşlarımız için gerekli tüm işlemler tarafımızca gerçekleştirileceği gibi dileyen herkes 444 6 111 numarasını arayarak hac ve umre ile ilgili her konu hakkında bilgi alabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.