Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin Prof. Dr. Nevzat Tarhan bugünün gündemi kınama CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel Metina burgan bank dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu

Hava Sıcaklığı 2 İla 4 Derece Artacak

Hava sıcaklığı, Ülke genelinde 2 ila 4 derece artacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğünde yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Batı Karadeniz, İzmir, Manisa ve Samsun çevreleri ile Aydın'ın kıyı ilçelerinin yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyi, Göller Yöresi, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Batman ve Siirt çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile İç Anadolu'nun kuzeydoğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgar'ın Genellikle güney ve güneydoğu, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'da kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA BÖLGESİ: Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde güneydoğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE BÖLGESİ: Parçalı yer yer çok bulutlu, İzmir ve Manisa çevreleri ile Aydın'ın kıyı ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ BÖLGESİ: Az bulutlu ve açık, batı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Göller Yöresi'nde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor

İÇ ANADOLU BÖLGESİ: Parçalı ve az bulutlu, kuzeybatı kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin kuzeyi ile gece saatlerinde Sivas çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BATI KARADENİZ :Parçalı çok bulutlu, kıyı kesimleri ile zamanla bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ: Parçalı ve az bulutlu, batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu, akşam saattlerinde Samsun çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
BAZI İLLERDE HAVA DURUMU
İSTANBUL: Parçalı çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı  (17)
İZMİR: Parçalı çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı (20)
ADANA : Az bulutlu ve açık. (24)
ANTALYA: Parçalı ve az bulutlu (22)
ANKARA: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu  (16)
BOLU: Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı (15)
TRABZON:
Parçalı ve az bulutlu (18)
ERZURUM:
Az bulutlu ve açık (6)
DİYARBAKIR:
Az bulutlu ve açık (18) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.