Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin Türk Ekonomi Bankası kınama Prof. Dr. Nevzat Tarhan bugünün gündemi Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel tüpraş

Hava Sıcaklığı Kuzey, İc Ve Batı Kesimlerde 2 İla 4 Derece Artacak

Hava sıcaklığı İç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre;  İlk saatlerde İzmir çevrelerinin hafif sağanak yağışlı, akşam saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in Edremit, Havran, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık, İzmir'in Bergama ve Dikili ilçelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.
Rüzgar'ın  Genellikle güneyli, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın doğusu ile Kuzey Ege'nin iç kesimlerinde kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/sa), Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de fırtına şeklinde (60-80 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA UYARISI:
Rüzgarın Marmara'nın doğusu ile Kuzey Ege'nin iç kesimlerinde kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/sa), Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de fırtına şeklinde (60-80 km/sa) esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (Ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SİS VE BUZLANMA UYARISI:
Sabah ve gece saatlerinde İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yer yer sis ve pus hadisesi, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (Ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU
MARMARA BÖLGESİ: SİS VE BUZLANMA UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yer yer sis ve pus hadisesi, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (Ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

EGE BÖLGESİ: Parçalı yer yer çok bulutlu, ilk saatlerde İzmir çevrelerinin hafif sağanak yağışlı, akşam saatlerinden sonra İzmir'in Bergama ve Dikili ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney ve güneybatı yönlerden Kuzey Ege'nin iç kesimlerinde kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/sa), Kıyı Ege'de fırtına (60-80 km/sa) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde İç Ege'de yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ BÖLGESİ: Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ: Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ :Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ:Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU
İSTANBUL: Parçalı ve yer yer çok bulutlu (25)
İZMİR: Parçalı yer yer çok bulutlu, ilk saatlerde çevreleri hafif sağanak yağışlı, akşam saatlerinden sonra Bergama ve Dikili çevreleri sağanak yağışlı (26)
ADANA : Parçalı bulutlu (25)
ANTALYA: Parçalı ve yer yer çok bulutlu (24)
ANKARA: Parçalı ve yer yer çok bulutlu  (21)
BOLU: Parçalı ve çok bulutlu (18)
TRABZON:
Parçalı, gece saatlerinde yer yer çok bulutlu (24)
ERZURUM:
Parçalı bulutlu (12)
DİYARBAKIR:
Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu (21) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.