Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır konya bodrum zam ırak sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank

Hava Sıcaklıkları İç Ve Batı Bölgelerde Azalacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmeye göre, ülke geneli parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Kütahya, Afyonkarahisar, Bingöl, Muş ve Ağrı çevrelerinin yağışlı geçecek. Yağışlar genellikle sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak, Batı Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile akşam saatlerinden sonra Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Yağışlar, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile öğle saatlerinden sonra Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacak.

Hava sıcaklığı, kuzey, iç ve batı kesimlerde hissedilir derecede azalacak diğer yerlerde ise önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar, ülkenin kuzey ve batı kesimlerinde kuzeyli, iç ve doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli esecek.

 

 

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı çok bulutlu, doğu kesimlerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve az bulutlu, zamanla Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, zamanla bölgenin kuzey ve doğusunun kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı, sabah saatlerinde iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, akşam saatlerinden sonra Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey kesimleri ile Bingöl, Muş ve Ağrı çevrelerinin aralıklı yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla yer yer parçalı bulutlu geçecek.

 

 

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yerel olarak sağanak yağışlı (17)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı (13)

İZMİR: Parçalı ve az bulutlu (23)

ANTALYA: Parçalı ve az bulutlu (27)

ADANA: Parçalı ve az bulutlu (29)

SAMSUN: Parçalı çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı (14)

ERZURUM: Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, akşam saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışlı (17)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (29)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.