Öne Çıkanlar türkiye gündem özeti galatasaray Türk Ekonomi Bankası kınama ihracat çin Prof. Dr. Nevzat Tarhan bugünün gündemi Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel tüpraş

Irak’ın Kuzeyine Düzenlenen Hava Harekatında 5 Terörist Öldürüldü

Irak’ın kuzeyindeki Zap, Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerinde, hudut hattındaki karakol ve üs bölgelerine saldırı hazırlığında oldukları belirlenen bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik hava harekatı düzenlendi. Hava harekatında silahlı 5 terörist öldürüldü.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Irak’ın kuzeyinde bulunan bölücü terör örgütlerine ait hedeflerin etki altına alınmasına devam ediliyor. Bu kapsamda, keşif ve gözetleme vasıtaları ile Irak’ın kuzeyinde yer alan Zap, Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerinde, hudut hattındaki karakol ve üs bölgelerine saldırı hazırlığında yapan teröristlerin olduğu tespit edildi. Söz konusu bölgelere düzenlenen hava harekatında silahlı 5 terörist öldürüldü. Operasyonda ayrıca bölücü terör örgütü tarafından kullanılan barınak ve sığınaklar tahrip edildi. Harekata katılan uçaklar ise emniyetle üslerine döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.