Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin bugünün gündemi kınama CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel Metina burgan bank dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu dolar

Kılıçdaroğlu’nun Konvoyuna Saldırı Düzenleyen Terörist Etkisiz Hale Getirildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun içinde bulunduğu konvoya Artvin’de saldırı düzenleyen ve bir Jandarma erinin şehit edilmesine neden olan terörist etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun içinde bulunduğu konvoya Artvin’de saldırı düzenleyen ve bir Jandarma erinin şehit edilmesine neden olan terörist etkisiz hale getirildi.

Açıklamada, Kars’ın Kağızman İlçesi Madur Bölgesinde faaliyet gösteren bir grup teröriste yönelik, 22 Mayıs 2018 tarihinde yapılan operasyonda, ölen teröristler arasında sözde Artvin açılım grup sorumlusu Velat kod adlı Behçet Avras isimli örgüt mensubunun da etkisiz hale getirildiğinin tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada, söz konusu teröristin, 25 Ağustos 2016 tarihinde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun konvoyunun Artvin’in, Merkez Soğuksu bölgesinde emniyetini almaktayken, teröristler tarafından şehit edilen Jandarma Er Fatih Çaybașı'nın faillerinden olduğunun belirlendiği ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.