Öne Çıkanlar esnaf Covid19 beşiktaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Halka arz fetö ırak tsk istanbul Esnaf Turk Fatura Tai Chi Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Elif Banu Kocaoğlu Yıldız

Kilis Valiliğinden Roket Açıklaması

Kilis Valiliği, “4 Suriye vatandaşı (3’ü çocuk)  hayatını kaybetmiş olup, 1 vatandaşımız ile 5 Suriye vatandaşı yaralı olarak Kilis Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştır” ifadesini kullandı.

Kilis Valiliği, bugün Kilis kent merkezine düşen roketler hakkında yazılı açıklama yaptı. Valiliğin internet adresinden yayımlanan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Kilis şehir merkezinin muhtelif yerlerine 18.04.2016 tarihinde 14:38 - 16:40 saatleri arasında Suriye’den atıldığı tespit edilen 4 roket düşmüştür. Olayda Kilis’te yaşayan 4 Suriye vatandaşı (3’ü çocuk)  hayatını kaybetmiş olup, 1 vatandaşımız ile 5 Suriye vatandaşı yaralı olarak Kilis Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştır. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.