Öne Çıkanlar türkiye ihracat gündem özel gündem özeti meme kanseri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Metina burgan bank kınama galatasaray cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan çin

Kurban Bayram Tatili Kaç Gün Olacağı Belli Oldu

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile Kurban Bayramı tatilinin birleştiğini belirterek, tatilin 10 güne çıktığını açıkladı. Buna göre bayram tatili, 26 Ağustos Cumartesi günü başlayacak, 5 Eylül Salı günü son bulacak.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen Bakanlar Kurulu toplantısının ardından Hükümet Sözcüsü Bozdağ, alınan kararlar hakkında açıklamalarda bulundu. Bozdağ, merakla beklenen Kurban Bayramı tatili hakkında şunları kaydetti:

”Kurban Bayramı, vatandaşlarımızın bu bayramlar vesilesiyle aile ziyaretleri, turizm sektörünün canlanması ve ticari hayatın olumlu etkilenmesi ihtimallerini değerlendirerek vatandaşlarımızın rahat bir şekilde bayramlarının idrak etmeleri maksadıyla kurban ve 30 Ağustos Zafer Bayramına tekamül eden günleri  ve ara gün olan yarım günü idari izinli olunmasına karar verilmiştir. Buna göre 28 Ağustos Pazartesi, 29 Ağustos Salı günleri tam gün, 31 Ağustos Perşembe günü yarım gün idari izinli sayılmasına karar vermiştir. Şimdiden 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Bu bayramların huzur, barış, güvenlik ve esenlik içerisinde geçmesini temenni ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.