Öne Çıkanlar Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çin istanbul cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır türkiye Alexandra Frantti Dantel İsrail terörist recep tayyip erdoğan almanya

Kuzey Irak’a Hava Harekatında 7 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Irak’ın kuzeyinde yer alan Zap ve Hakurk ile Şırnak kırsalına yönelik düzenlenen hava harekâtında 7 terörist etkisiz hale getirildi, sığınak ve barınak olarak kullanılan 4 hedef imha edildi.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan bilgilendirmeye göre, Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak’ın kuzeyinde yer alan Zap ve Hakurk ile Şırnak kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik dün ve bugün hava harekatı düzenlendi. Harekatta 7 terörist etkisiz hale getirildi, sığınak ve barınak olarak kullanılan 4 hedef imha edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.